Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha mindig azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha mindig azt álmodom hogy a barátom más lányokkal beszélget, másra nyáladzik?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, szoktunk beszélni a kapcsolatunkról és nincs problémája velem. A szex is jó, mindig próbálom feldobni ezzel azzal. Viszont az instán követget szép csajokat, én pedig nem vagyok az a műszempillás, p*csagatyás csaj. Csajos és nőies vagyok, én is fel szoktam öltözni dögös cuccokba, de nem ütök meg egy szintet, és félek, hogy talál nálam jobbat vagy megun. Nem élünk együtt anyagi okok miatt, heti 1-2x találkozunk csak.

Hogy küzdjem ezt le?

20/L

2023. febr. 3. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Miért nyáladzik? Nem tud köpni?
2023. febr. 3. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az segít, ha én meg téged nyálazlak be? :D
2023. febr. 3. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Ez izgatja az agyad:D
2023. febr. 3. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:
En kikovetnem a sracot, mielott o fog otthagyni teged. Jol erzed, barmikor ott fog hagyni, nem rajtad mulik. Azon mulik, hogy mikor kap egy ilyen lanynal zold lampat.
2023. febr. 3. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom mert amikor szakítottam vele emiatt nagyon tepert.
2023. febr. 3. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Kit erdekel, hogy teper? Hulyekkel nem kell foglalkozni, es akkor nem neked lesz problemad.
2023. febr. 5. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!