Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalási előzmény lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalási előzmény lehet?

Figyelt kérdés
Szokott becézni a barátom és kimutatja hogy szeret is viszont....egy pár hete szokatlanul többet becéz állandóan küldözgeti ezeket a puszis smile-kat, több aggódás minden rendben e van és gyakori a szexes téma meg ilyenek. Ezek nála nem voltak megszokottak és ami feltűnt hogy sokat sőt sokszor egésznap elérhető messengeren és amikor írok valamit kb egyből válaszol. Kérdés tehát hogy volt valakinek ilyen megcsalás jelei hogy túlzottan kedves és túlzottan szeretget? Sokat vagyunk amúgy együtt de persze ez nem jelent semmit...na meg kérdezgettem és gyanúsítottam is hogy tuti van valakije pár hete mert nem igazán volt rá jellemző ez a viselkedés. Persze szokásos süket duma hogy ne agyaljak semmi okom aggódni meg ilyenek. De aggódom. Szerintetek? Vagy csak tényleg túlreagálom?
2023. febr. 2. 01:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

Mi a fene...

Azért csal meg, mert túl kedves??? Ember ez botrányos, semmi okod nincs rá gyanakodni, ne magadból indulj ki.

2023. febr. 2. 01:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát ilyet is olvastam már azért kérdeztem...és nem nagyon volt szokása ez neki mint az sem hogy non stop egésznap messenger megy
2023. febr. 2. 01:22
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
A messenger elég bugos, azt is elérhetőnek írja néha, aki már rég alszik, erre ne építs. Amúgy meg, ha megkérdezted és azt mondta nem csal meg, akkor mi okod van bizalmatlankodni? Vagy talán adott rá okot régebben? Mert ha nem akkor igazán nem értem, hogy min parázol.
2023. febr. 2. 01:27
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
Tehát minden rendben, de neked muszáj hisztizni és belekötni. Így nem megcsalni fog, hanem elhagyni.
2023. febr. 2. 01:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Régebben adott rá okot igen...
2023. febr. 2. 01:34
 6/13 anonim ***** válasza:
42%
Mi történt? A leírtak alapján lehet arról is kicsit téves értelmezésed van.
2023. febr. 2. 01:58
 7/13 NTBS ***** válasza:
39%
Ha megcsalt, hagyd el. De ne játszmáz.
2023. febr. 2. 06:22
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha adott rá okot lehet így könnyít a lelkiismeretfurdaláson.

Én megfigyelném továbbra is a viselkedését.

Pl. kérdezi azt, hogy szereted-e, szeretnéd bármi is történne, kitartanál mellette, akkor valószínűleg rossz fát tett a tűzre.

2023. febr. 2. 10:36
 9/13 A kérdező kommentje:

Akkoriban nem értelmeztem tévesen bizonyítékot is kaptam rá mástól.

Nem ilyesmiket nem kérdez sosem.

Én csak furcsállom ezt a túlzott kedvességet mert tőle nem ez a megszokott és azóta van ez mióta valakivel nagyban társalog messengeren. Azért kérdeztem valakinek volt e már ilyen tapasztalata...

2023. febr. 2. 11:45
 10/13 anonim ***** válasza:
45%

Hát ez így már más. Akkor jogosan nincs meg a bizalom felé

Nem tudom, hogy próbáltátok-e visszaépíteni, de abban szerintem megegyezhetünk, hogy az nem élet, ahol ennyire nem bízol a párodban és folyton bizalmatlankodsz.

2023. febr. 2. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!