Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzelmi megcsalást megbocsátanátok?
Jártam ilyen helyzetben.
Én voltam a harmadik felek egyike, a több közül. Beszélgettünk mindenről (is), képeket is kaptam kéretlenül, intim jellegűeket is.
Mentségemre szolgáljon ekkor még nem tudtam, a párjáról.
Viszont mire kiderült, mindkettőnkben alakultak ki érzelmek.
Tömören!
Igen, megcsalás.
Másrészt pedig, ha közrejátszottál benne, " magam építettem le néha a női önbecsülését", ne csodálkozz az eredményen.
Felejtsd el. Ez soha nem lesz köztetek normális kapcsolat.
Viszont, ha esetemben történik ilyen, és erről tudomást szerzek, egészen máshogy alakult volna a story, mint ahogy.
Szóval ez mindig terítéken lenne, minden összeveszésnél, minden vitánál feljönne? Ha el is fogadnánk egymást és elásnánk minden rossz dolgot, kibeszélve, átbeszélve, megbeszélve akkor mi lenne a probléma?
Feljönne ez az eset mint örök tüske, vagy itt mire kell gondolni?
Konkrétan arra gondolok, hogy megbocsájtani meg lehet, még ha nehezen is, de elfelejteni soha nem lehet. Ebből adódik, hogy ha nem is minden "összeveszésnél", de olykor-olykor felbukkanna. Akkor viszont minden kezdődne előröl.
Párodnak, ez jelentett lelki támaszt, hogy beszélgettek vele. Ha talált olya akivel szívesen beszélgetett, mert valami megfogta, amit benned nem talált meg,, vagy csak mellőzted. rájött arra, hogy mégsem Te vagy a tökéletes a számára.
Iszonyatosan sok változást kell eszközölni mindkettőtöknek, ahhoz, hogy ez a kapcsolat működjön.
Hidd el nem fog menni.
Te az önbecsülését tetted tönkre, Ő a bizalmadat. Tehát a kezdeti "láng" kialudt, mert mindketten megtettétek amit.
Elmondanám, hogy egy összetört, önbecsületében sérült, nő/lány, képes néhány kedves szótól, egy kis odafigyeléstől képes érzéseket kialakítani magában a másik fél iránt.
Megoldani mindent meg lehet, így ezt is, de elfelejteni soha. Olyan nem lesz a kapcsolat mint volt.
Így meg főleg, hogy a kérdező azért tett fel itt ilyen kérdést, mert döntésképtelen, vagy megerősítést kér a döntésséhez.
Szerintem meg az, hogy a kérdező genya és az, hogy a párja patkány, két külön lapra tartozik.
Az, hogy a kérdező szemét volt, fontos szempont olyan szempontból, hogy erre rámehet a kapcsolata (rá is ment). Ebből lehet tanulni, a következőnél már lehet okosabban viselkedni, ez ilyen. Gondolom ezerszer megbántad, ahogy akkor is az lenne, ha szakítottak volna veled miatta.
Az viszont, hogy a másik hogy viselkedik, nem fog senkit felhatalmazni arra, hogy egy hűtlen féreg legyen. Bocs, de ez van. Ha a párom paraszt, megmondom neki elég egyértelműen és a tudtára adom elég egyértelműen, hogy ezen vagy változtatunk vagy nem lesz jó vége. Ha továbbra is paraszt, akkor meg nem tárogatom, miközben random emberekkel legozom össze a háta mögött azt, ami hiányzik belőle, hanem kidobom.
És mint olyan nem az a megoldás arra, hogy szarul viselkedtél egy kapcsolatban, hogy a hűtlen tetű párod elviselésével vezekelj, hanem az, hogy lezárjátok ezt a disznóólat és visztek magatokkal belőle valami tanulságot a következő kapcsolatotokba. Te azt, hogy ha nem foglalkozol a pároddal, el fogod veszíteni, ő pedig azt, hogy ha nem képes korrekten kommunikálni, ki lesz baszva.
Igen, teljesen igaz amit leirtam, totálisan igaz. Még ha mocskosul fáj is, igazán mélyen, de igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!