Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan gondolkodjak erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gondolkodjak erről pozitívabban?

Figyelt kérdés

Bejártam a barátommal a kedvenc gyerekkori helyeim, sokat kirándultunk, sok fotóm is van a helyekről, nagyon szep élmény volt ez nekem, talan a hely miatt is, honvágy miatt.

Sajnos a baratom kiderült , hogy kapcsolatunk elejétől csalt, több szexkapcsolatot tartott fenn, amelyek tartósak voltak. Ami az érdekes, hogy mégis ő volt az, aki ragaszkodott foggal körömmel, hogy kapcsolatunk legyen. Emiatt gondoltam, hogy biztos rég nem volt nője es tenyleg szingli lehet.

A helyzet az, hogy mióta megtudtam hogy csalt végig, mar a kirándulás fotókat se nézem szívesen, pedig kizárlólag tájképek, a kedvenc helyeim, de azóta megkeseredett az egesz emlék, tehát inkabb felejteném a helyeket, pedig az az en lelkem otthona. Hogy tudnám nem asszociálni ezt a csalódást a helyekkel?

2023. jan. 29. 01:22
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Pszichológussal. A helyek nem tehetnek róla, hogy naív vagy és rosszul választasz. Arról Te tehetsz. Fejtsd meg, hogy miért!
2023. jan. 29. 01:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Es megis , ha valaki átvág tudatosan, rosszindulattal azt mindig előre illene tudni ? Rosszindulatú válasz ez
2023. jan. 29. 01:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Remelem 1 es, hogy áldozatként teged fognak hibáztatni
2023. jan. 29. 01:47
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Tényleg? Én vagyok rosszindulatú? Épp te kívánsz nekem rosszat. Ébredj fel! A döntéseidért pedig vállald a felelősséget!
2023. jan. 29. 02:11
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Van, aki szeret áldozat lenni. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ez miért jó neked és válaszold meg! Valamiért jó neked, hogy nem csak egy elrontott választásként gondolsz erre a pasassal és még mindig a "barátodként" hivatkozol rá és nem ő teszi tönkre a régi emlékeidet és képeidet, hanem épp te teszed ezt magaddal. Áldozatként egy megcsalt nő vagy. Hogy miért súlyosbítod a dolgokat a fejedben, azt csak te tudod megválaszolni magadnak. Nőként mondom, minél előbb leszel kegyetlenül őszinte magaddal, annál jobb!
2023. jan. 29. 02:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el barátnővel vagy tesóval, esetleg egyedül, és szerezz új élményeket!
2023. jan. 29. 05:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az emlékeid a tieid, viszont ha a barátod (gondolom már ex) jut mindenről az eszedbe, akkor Te még mindig szerelmes vagy belé.

Mint szokták mondani "A szerelem, öl, butít és nyomorba dönt." Sokszor a gyűlölet is egyfajta megnyilvánulása a szerelemnek, mivel az is egy érzés. Próbálj a gyermekkorodra asszociálni, ami szép, kellemes élményekkel függ össze. Legfőképpen pedig ne magadat hibáztasd a történtek miatt. Az ember társas lény. Sokszor a józan észt is kizökkentheti valami a kerékvágásból. Könyveld el tanúségként, és a jövőben használd fel.

2023. jan. 29. 05:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezek csak helyszínek.

bárkivel végig lehet járni, nyilván más ha a párunkkal tesszük ezt, de nem a hely számít.

felejtsd el a képeket, lehet h ő is szívesen kirándult, de , hogy nem te voltál a fontos az is biztos.

Ha azt néznék az emberek, hogy ne menjenek oda soha többé ahol az exükkel voltak, akkor nem sok hely maradna.

2023. jan. 29. 07:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Neki ugyanazok nem jelentettek semmit amik neked jelentettek sokat.

Én a közös számainkkal meg ilyesmikkel vagyok igy. Ha meghallom engem a sírógőrcs kap el, az exem meg bulizik szinte azokra a számokra boldog boldogtalannal is és mondta is hogy ne egy zenéhez kössem.

Neki tényleg nem számit semmilyen közös élmény sem, másokkal (haverok barátok más nők )is ugyanolyan jo neki minden.

Nem jutok eszébe egy illatrol sem, nem köt senkit semmilyen élményhez.

2023. jan. 29. 07:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Ennyit tesz, hogy szerettél valakit, vagy csak vele voltál, mert éppen nem volt más.

Sajnálom mind a kérdezőt, mind téged.

Hogy ezek az érzések mikor múlnak el? Lehet, ha lesz egy másik, aki szeret is, lehet soha.

2023. jan. 29. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!