Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy párterapeutával letudjuk ezt zárni rendesen?
Röviden a helyzet:
25 éves fiú vagyok es van egy 23 éves barátnőm, 1 éve vagyunk együtt, 4 hónapos terhes.
Múlthét kedden tudtam meg, hogy 9 hónappal ezelőtt megcsalt az exével összesen 2x. Nem kell ebbe orgiát belegondolni, hanem csak annyit, hogy 2x feküdtek le de ilyen 2-3 perces menetekre. Tudom, ez is nagyon durva dolog, de kérlek titeket ne ítélkezzetek.
Megbocsájtottam neki, hiszen nagyon szeretem őt és ő is szeret engem, illetve a közös kisbabánk úton van.
Elmondása alapján nagyon bűntudata volt/van.
Amikor közöltem vele azt, hogy megbocsájtok neki, pár hatalmas sóhaj közepette rátört a sírás, nagyon nagyon örült és megkönnyebült hogy ezt mar nem kell titokban tartania.
Megbeszéltünk mindent részletekbe menően, teljes őszinteséggel.
Kérdésem felétek tehát az, hogy a párterapeuta alkalmazása után szerintetek kihozhatjuk ebből a kapcsolatból a maximumot, illetve lezárhatjuk e mind a kettőnkben a fájdalmakat?
Nagyon szeretjük egymast..
Tönkre fogjátok tenni egymás és a baba életét is.
Hogy lehet egy ilyen kapcsolatra egyáltalán gyereket vállalni?
Hatalmas butaság volt visszafogadni.Kétszer megcsalt,meg fog harmadszorra is.
A helyedben csinálnék egy dns tesztet.Gondolkodj el rajta,miért is teper ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!