Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy párterapeutával letudjuk ezt zárni rendesen?
Röviden a helyzet:
25 éves fiú vagyok es van egy 23 éves barátnőm, 1 éve vagyunk együtt, 4 hónapos terhes.
Múlthét kedden tudtam meg, hogy 9 hónappal ezelőtt megcsalt az exével összesen 2x. Nem kell ebbe orgiát belegondolni, hanem csak annyit, hogy 2x feküdtek le de ilyen 2-3 perces menetekre. Tudom, ez is nagyon durva dolog, de kérlek titeket ne ítélkezzetek.
Megbocsájtottam neki, hiszen nagyon szeretem őt és ő is szeret engem, illetve a közös kisbabánk úton van.
Elmondása alapján nagyon bűntudata volt/van.
Amikor közöltem vele azt, hogy megbocsájtok neki, pár hatalmas sóhaj közepette rátört a sírás, nagyon nagyon örült és megkönnyebült hogy ezt mar nem kell titokban tartania.
Megbeszéltünk mindent részletekbe menően, teljes őszinteséggel.
Kérdésem felétek tehát az, hogy a párterapeuta alkalmazása után szerintetek kihozhatjuk ebből a kapcsolatból a maximumot, illetve lezárhatjuk e mind a kettőnkben a fájdalmakat?
Nagyon szeretjük egymast..
Hogy ő mint szakember úgymond, segítsen feldolgozni mindkettőnkben ezt az egészet. Neki is nagyon fájnak a történtek illetve nekem is.
Illetve azt szeretnénk hogy közösen, rengeteg munkával egy csodaszép csaladunk legyen, stabil kapcsolattal
Még annyit elárulok, hogy amikor átbeszéltük ezt, akkor elmondta, hogy tudja jol hogy mit tett, tudja jol bűnös de végül engem valasztott, illetve nem veletlen akar pont tolem egy gyereket mikozben mar tisztaban volt a tettevel.
Látszik rajta, hogy teper a kapcsolatért. Ő mint “hibás” fél, mindent megtesz hogy helyrehozza.
De pont ez miatt szeretnénk elmenni a parterapeutahoz, hogy MEGELŐZZÜK azt hogy ez az egesz tonkremenjen neadjisten.
Mind a ketten akarjuk, mind a ketten akarjuk azt, hogy minden szép es jo legyen a kesobbiekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!