Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért etikátlan más feleségét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért etikátlan más feleségét elhódítani?

Figyelt kérdés
Nem készülök ilyenre csak érdekel.

2023. jan. 23. 07:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
65%

Onnantól, hogy van gyerek, szerintem nem kell magyarázni, hogy egy kis szexért miért nem etikus szétverni egy családot.

Ezt leszámítva még csak magaddal tolsz ki. Akit te el tudsz csábítani, azt el tudja más is. Rosszabb esetben bárki. Csak idő kérdése, hogy mikor csal meg téged is. Ebben az esetben meg akkor jársz rosszul, ha még csak el de viszik, csak felkoppintja és marad a nyakadon.

2023. jan. 23. 10:37
 12/33 anonim ***** válasza:
67%

Azt lehet elcsábítani, aki bele megy. Akinek a párja jelenti az egyetlen férfit, azt nem

Szerintem ezzel mindent leírtam.

2023. jan. 23. 10:41
 13/33 anonim ***** válasza:
16%
11. Tehát az van, hogy 40 felett beszoptad. Az van ami, azt kell elfogadni. Ha nincs szex maradnod kell, mert ott a család. Ha félremész egy szemétláda leszel. A a feleséged lelép akkor is te szoptad be. Ha te akarsz elválni akkor is. Egyébként konkrétan én is ezt érzem. Ja, ha reklamálsz otthon akkor is te vagy a szemétláda.
2023. jan. 23. 10:42
 14/33 anonim ***** válasza:
37%

Nyilván egyszerűbb így az életed, mintha tettél volna azért, hogy működjön a házasságod, és a feleséged boldog legyen veled.

Egyértelműen kevesebb energiát emészt fel, ha csak telibexarod és panaszkodsz.

Az önmagában is érthetetlen, hogy ez miért nem vonzó a többi nő szemében, miért nem állnak nálad sorban a szeretők.

2023. jan. 23. 10:47
 15/33 anonim ***** válasza:
26%

14. Nyilván te már csak tudod hogy én mit tettem bele, meg milyen embere vagyok. Pont az van, hogy a női ismerőseim főnyereménynek látnak és irigykednek a feleségemre. Hozzá is teszem van is alapja, nem a seggem vertem a földhöz sem külsőre, sem tudásra. Ahogy régen, úgy ma sem okozna gondot az ismerkedés. Sőt hogy fokozzam, nem egy jelentkező lenne ebben a pillanatban is.

Nyilván nem kell elhinned, ez már magasan túllépné a komfort zónád, és az egódnál kiveri a biztosítékot. Még jó hogy te olyan objektív vagy és nem ítélkezel. Én innen üzenem, hogy kend a hajadra a százalékodat, bár én rendes leszek, itt legyenek a legnagyobb sikereid az anonimitás mögé szorulva! ;)

2023. jan. 23. 10:58
 16/33 anonim ***** válasza:
60%

#15 Örülök, hogy tudtàl a kérdésre is vàlaszolni, és nem a saját nyomorod írod le egy teljesen oda nem illő válaszként.

Ja, bocs, ezt nem ide.

2023. jan. 23. 11:18
 17/33 anonim ***** válasza:
13%

16. Látod, én megmondtam. Egy primkó emberi lény vagy, akit az egója irányít. A nyomort meg keresd magadban, és most egy marha nagy mosoly van az arcomon. Tudod, kit milyen anya és apa nevelt fel, de neked ezt hiába mondom. Vívd tovább a harcodat a világ ellen, szerezz jó sok zöld újjacskát a gyakorin a kommersz ál-optimista, de egyben a végtelenségig irigy szövegeiddel. Rajtad nem segít. :)

Na, szólj be valami nagyon frappánsat, egyebet nem várok tőled, meg gyakorlatilag több úgy sem jönne ki a csövön. :)

2023. jan. 23. 11:59
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert az etika sokat átvett a vallásból. A tízparancsolat része:

"7. Ne törj házasságot (ne paráználkodj).",

ugyanúgy, mint az, hogy "Ne ölj" !

Bűnnek számít a társadalom szemében.

2023. jan. 23. 12:28
 19/33 anonim ***** válasza:
75%

Nekem az az elméletem (aztán lehet, hogy hülyeség) hogy 3 féle ember van:

1. nem fog megcsalni semmiképp

2. nem akar megcsalni, nem tervezi, de ha jön egy lehetőség és a megfelelő szavakat suttogják a fülébe, akkor nem tud ellenállni

3. aktívan keresi az alkalmat a megcsalásra

Na most valószínűleg a 2. csoport a legnépesebb és ott bizony a 3. fél is kell a megcsaláshoz. És durván etikátlan egy ilyen helyzetbe belemenni harmadikként, főleg amikor hetek, hónapok munkáját tolja bele valaki, hogy végre lefektethesse a házas másik felet.

2023. jan. 23. 13:43
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem az.

Meg amúgy ez lehetetlenség ha az isteni szempontból nézzük a házzasságot.

2023. jan. 23. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!