Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért etikátlan más feleségét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért etikátlan más feleségét elhódítani?

Figyelt kérdés
Nem készülök ilyenre csak érdekel.

2023. jan. 23. 07:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
86%

Aki foglalt az foglalt

Aki menni akar az menni fog.

2023. jan. 23. 08:05
 2/33 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert kibszás a megcsalt féllel szemben.
2023. jan. 23. 08:05
 3/33 anonim ***** válasza:
77%
Pont azért,mert más felesége!
2023. jan. 23. 08:32
 4/33 anonim ***** válasza:
91%
Fordított esetben megértő lennél a vetélytársadhoz?:)
2023. jan. 23. 09:03
 5/33 A kérdező kommentje:
Nem nincs feleségem 😔
2023. jan. 23. 09:11
 6/33 anonim ***** válasza:
79%
De ha lenne
2023. jan. 23. 09:16
 7/33 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nem az. Ha egy feleség menni akar az menni fog, nem a másik férfi a hibás. Az más kérdés, hogy én nem merném, mert félek hogy a férj halálra késel, vagy szétveri az autóm. Ma már elmebetegek világát éljük, szóval ma már semmi sem etikátlan, inkább életveszélyes!
2023. jan. 23. 09:23
 8/33 anonim ***** válasza:
86%
Majd ha beleölsz hosszú éveket egy kapcsolatba, ahol a családért dolgozol, nekik teszed félre a pénzt, vagy a közösbe tolod bele és egyszer csak az asszonypajtás előáll, hogy a Rezsőért dobog a szíve, akinek 3 centivel nagyobb a f@sza, de nem tehetsz róla, csak fogadd el, akkor megtudod, hogy miért etikátlan.
2023. jan. 23. 09:39
 9/33 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező!

Nem tudod a 2 férfi helyébe képzelni magad?

Milyen érzés lenne neked ha te lennél a férj?

Milyen világban élnénk ha mindenki szerint normális lenne szétszedni párokat a saját örömük miatt?

2023. jan. 23. 10:06
 10/33 anonim ***** válasza:
40%
8. Nem a Rezső tehet róla, ez azért meg kellene érteni. Ha nem jön Rezső, te már jóval előtte sem reszeled már a saját feleségedet, mert ahogy szokott lenni, ő már szexmegvonással büntet minden szarért. Vagy éppen fáj a feje vagy fáradt. Nem Rezső az etikátlan hanem a feleséged, és hidd el, krvára senkit nem érdekelnek a te éveid, a belefektetett energiád, a közösbe tolt pénzed. Mindenki egyedül éli az életét, ezen a tényen meg semmi és senki nem tud változtatni. Nálunk pl. nincs szex. Szerinted ez közös probléma? Nem, ez csak az én problémám, az asszonypajti él mint hal a vízben. Ha én félremegyek hogy ne szenvedjek, akkor én leszek a szemétláda. Ha elválok, akkor mehet a levesbe az eddig befektetett energiám, pénzem, időm. Na ez közös probléma? Nem, ez csak és kizárólag az ÉN problémám. Engem az basz fel, hogy az én örömöm az semmi, az nem jár, de a probléma az máris legyen közös, főleg az, ami igazából nem is az én problémám. Tehát én gondoskodjak, de visszafelé nem jár semmi. Ez tényleg milyen természetes és fair. Felőlem ha jön Rezső, viheti az asszonyt ha ő menni akar. Még rendes is leszek, bezárom utána az ajtót! :)
2023. jan. 23. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!