Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kiverni a fejembol a kollegamat,mit tegyek?
"... ,nem adok teret annak,hogy ebbol barmi kialakuljon, es tudom,hogy o sem, ellenkezo esetben mar megprobalt volna direkt kontaktusba kerulni velem."
Tényleg? Akkor ez mi?
"... o le nem veszi a tekintetet rolam,es szegyellem magam de altalaban en is belemegyek a jatszmaba. Volt ,amikor elhaladt mellettem és megsimitotta a hátamat,egyszoval tesz utalasokat,hogy tetszem neki,es oszinten megvallva o is tetszik nekem."
Már teret adtál neki és ha nem vonulsz vissza, mert neked kell, mindig a nő dönt (te rakod szét a lábad), akkor ebből megcsalás lesz.
Egyébként mehetsz más részlegre, vagy felmondasz.
Ami a legfontosabb pedig, hogy észben tartod, hogy bár te kapcsolatban vagy ő házas és nem csak szerető, de házasságromboló is lennél, mert hiába érezne valamit irántad nem fogja csak úgy otthagyni az otthon melegét, a kényelmet miattad.
Bár valljuk be ez tuti nem az az eset lenne,, inkább csak "arra" kellenél neki (ki tudja hány nőt fektetett már meg feleség mellett).
A pároddal jó lenne őszintén elbeszélgetni, hogy mi hiányzik a kapcsolatból, mert lehet szereted, de nem vagy szerelmes pl. Vagy a szexuális /mindennapi élet unalmas, megszokott.
Keveset jártok közösségbe, vagy hanyagol téged, szerintem mindig van indok arra, hogy a harmadik be tud férkőzni.
Ha nem változik a helyzet a partnereddel, vagy tényleg nem vagy szerelmes, akkor el kell hagyni, NEM A PASI MIATT, MIATTAD! A faszi ha komolyan gondolná veled, akkor ő is megteszi ezt a lépést.
Abba ne menj bele, hogy azt mondja (ha mondja-feltételezés) mint példának okáért:
"Elválok, szeretlek, kellesz, adj időt!"
Mert csak hitegetne és a bugyidba szeretne jutni, ha szexet, ha párkapcsolatot várna el tőled te nem menj bele míg el nem vál.
Ennyi, másként ezt nem fogod tudni megoldani.
Remélem jól döntesz. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ide ugye nem akarsz jutni? Olvasd el a válaszokat.
Eloszor is koszonom mindenkinek!
Azert itt egy kicsit komplexebb a dolog, vannak itt olyan tenyezok es tarsadalmi kulonbsegek amik megakadalyozzak,hogy mi viszonyt folytassunk , nem szeretnem leirni hogy ne legyek beazonosithato de akit erdekel privatban leirom,ez azert nagyban hozza jarul hogy ne lehessen ebbol semmi. Igazabol nem arra vagyom,hogy szet tegyem a labam neki,hanem jo erzes,hogy valakinek tetszem,hogy észrevesz , mert sajnos a kapcsolatomban egy ideje nem kapom meg mindezt , amit ezerszer probaltam lekommunikalni sikertelenul, igy az onbizalom loketemet ez a bizonyos kollega nyujtja. Tudom rossz amit teszek, de nem akarom sem elhagyni,sem megcsalni,viszont hosszu ideje eloszor erzem magam nonek.
Tisztaznam,hogy soha nem beszeltunk , nem szolitott meg es nyilvan en sem fogom, nem azonos reszlegen vagyunk igy csak latjuk egymast az ebedloben a folyoson vagy ha ritkan a mi irodankban van dolga, a simogatas reszhez pedig csak annyit,hogy nem engedtem meg,hattal alltam neki amikor elhaladt mellettem es vegig simitotta a hatamat. Kizart hogy tovabb lepjunk ennel, de nem tudom kiverni a fejembol, es rengetegszer gondolok arra,hogy mi jarhat az o fejeben velem kapcsolatban. Tudom naivan hangzik de nem nez ki szoknyapecernek,egy kellemes kisugarzasu,hallgatag tisztelettudó férfi,meglepoen szereny es nagyon konnyen zavarba jon, nem hiszem hogy az vezereli hogy megfektessen,szerintem egyszeruen o is vagyik a figyelemre,es imponalo hogy tetszik nekem,de esze agaban sincs felrugni a hazassagat emiatt
"... de esze agaban sincs felrugni a hazassagat emiatt."
Jó reggelt, persze, hogy nincs, csak le akar fektetni (egyszer/tobbszor), óriási naiv vagy, ha azt hiszed, hogy lelki támasz, vagy egósimogató pozíció a terve veled, mert akkor tudod mit tenne? Beszélgetne veled, de biztos nem kezdene el simogatni.
"Tudom naivan hangzik de nem nez ki szoknyapecernek,egy kellemes kisugarzasu,hallgatag tisztelettudó férfi,meglepoen szereny es nagyon konnyen zavarba jon".
Még hogy nem szoknyapecér, haha! Különben épp az, hogy nyugodt, laza... tudja célba ér.
A szerény, zavarba esik pedig csak a te fejedben van, akkor nem szemezne veled, nem simogatott volna az engedélyed nélkül!!! Az intimszférádba lépett habozás nélkül és anélkül, hogy egy mondatot váltott volna veled!!! Olyan pofája van, hogy csoda befer az ajtón és te szerinted ez rendben van, meg nincs szándéka? Baromira rossz emberismerő vagy és rá is fogsz fizetni, ha lefexel vele és a neje rájön lehet cirkuszt csinál ott a munkahelyeden, jól megtép azt búcsút inthetsz a melónak, vagy az a pöcs fogja híresztelni hogy megkapott, mert aki képes olyanokra, amit leirtam az simán képes erre is!
Én is azt gondolom, hogy borítékolható a vége. Mindig az a vége. De előtte jól kifacsarod a lelked, kikészülsz, miközben hazamész minden áldott nap a férjedhez. Ez nem szép. Dönts! Lásd magad 5 év múlva, 10. Kivel szeretnél lenni? Ha a férjeddel jó a kapcsolatotok, és tényleg jóra gondolok, akkor abba bele kell férnie annak is, hogy feszengve ugyan, de elmondod neki, hogy sajnos hiba van a gépezetben. Megzavart egy férfi, érzed, hogy nem jó és szégyenled, mert őt szereted, de azt kapod a figyelmességétől, flörtölésétől, ami itthon nagyon hiányzik. Nyugodtan mondd el, hogy semmi az égvilágon nem történt köztetek, de meginogtál és a segítsége kell, hogy visszatalálj hozzá. Mert EZT akarod.
Sok szerencsét, nehéz lesz!
"ellenkezo esetben mar megprobalt volna direkt kontaktusba kerulni velem."
Már megpróbált, azt írtad, megérintett, megsimogatta a hátad.
Ajaaj... Sajnos itt csak egyetlen jó megoldás létezik. Ha nem látsz többet a dolgok mögé, mint amik valójában.
Oké, tetszel neki, ő is bejön neked, nekem is van ilyen pasas, akire nem bírok ránézni konkrétan, amikor bámul, annyira zavarba hoz. Mégis, tudom azt, hogy itt pusztán szex a cél, mert mi másért flörtölgetne egy házas ember szép csendben és szerényen???... Innentől a te döntésed, megéri - e a kockázatot. Tudnál utána tükörbe nézni?Vagy viselni a sebeket?
Szóval, vagy no contact, szemezés, flört, simi kilőve, vagy belebuksz a játékba.
Szia.
Szerintem csak beképzeled ezeket a dolgokat érthető módon,mert otthon el van laposodva a kapcsolatod.
Amúgy azt kicsit nem értem, hogy a szemezésből neked hogyan jönnek le így a dolgok, meg hogy ebből hogyan épül az önbizalmad, mert azt mondtad, hogy egy szót sem beszéltek.
Lehet a srác nem is gondol ilyenekre mint te. Csak szimplán kedves, nem?
Bár azt sem értem, hogy hogyan tudsz rá több pozitív dolgot is írni, ha csak szemeztek és nem is dolgoztok egy irodában és csak néha találkoztok.
Persze érthető a Te reakciód is egy ilyen ellaposodott otthoni kapcsolatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!