Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőmnek részvétet nyilvánítani ?
Meghalt a szeretőm édesanyja.. Tudtam, hogy beteg. Sokat beszéltünk erről és arról, hogy szenved. Mostanában nagyon elvolt, magába zárkózott emiatt ezért kicsit el is tavolodtunk. Hagytam, mert láttam, hogy nagyon elvan.
Megtudtam mi történt, de ugye nincs mit tennem. Semmit sem tehetek ami nyilvános.
Fontos nekem, szeretem is, de tudom maga alatt van és ilyenkor (is) a család az első.
Nem tudom mit tegyek, hagyjam vagy írjak neki valahogy kívánjak részvétet.
#5 vagyok
Látom kisebb feszültség van itt.
Nő vagyok, azért írtam azt amit írtam,mert furcsáltam,hogy nem a feleséghez,családhoz ment megnyugvásért stb.ezért is háritottam ELEINTE,ahogy írtam is... hosszú hosszú hónapokig mellette voltam. Sokat beszélgettünk irásban és szóban is,nem telt el úgy nap. És ezzel a tragikus esettel kirajzolódott nekem,hogy csak lakótársak 27 év után,alatt.
Az ELEINTE valóban módosítja kissé a jelentést. De nem 100 %-osan. Nyilván abban a pillanatban éppen te álltál hozzá legközelebb az emberiségből. Ez persze lehet ijesztő is, de az ilyen lehetőségekkel meg azelőtt kell elszámolni, mielőtt az ember először melléfekszik annak a valakinek.
Az az igaz történet jutott eszembe, mikor nagyon belehabarodtunk egymásba egy fiatalasszonnyal, ráadásul egy munkahelyen dolgoztunk. Egyszer volt valami nagyobb problémája, egy pár napig nem láttam, aztán a csarnok egyik ajtajánál összetalálkoztunk. Azt az feltétel nélkül átengedő, odaadó, végtelenségig örülő mosolyt... Attól nagyon megijedtem. :D De aztán elgondolkodtam rajta, és megállapítottam, hogy igen, ha bármit kérne, akkor bármit. Másrészt meg azért ijedtem meg, mert akárki, aki meglátta volna azt a mosolyt, annak nem kellett volna a tanúk előtt aláírt vallomásunk a helyzet felismeréséhez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!