Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van rosszabb dolog a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rosszabb dolog a megcsalásnál?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 19:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%
10-esként miért is lettem lepontozva? Mi rosszabb létezik egy felnőtt párkapcsolatban, mint amikor a másik elárul és hátbaszúr? Nyilván millió rosszabb dolog van az életben a megcsalásnál, csak hogy ez a felnőtt párkapcsolatok topik.
2023. jan. 8. 21:15
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

Mi az hogy megcsalás? Komolyan kérdezem! Van valami írásos, köziratba foglalt dokumentum, ami korrektül deklarálja hogy a férfi és a nő mit tehet meg és mit nem? Vagy egymás tulajdonai? Van erről valami tulajdonlap féleségük? Összeházasodtak. Pont. Ettől szuverén és önálló emberek. Én megmondtam a feleségemnek, hogy előttem aztán nem kell megjátszania magát. Tudom hogy ahogy telnek az évek, minden megszokottá válik, bárhogy is teszünk, a kezdeti izgalom és tűz elmúlik. Ha úgy érzi hogy kell neki a pezsgés, nyugodtan menjen máshoz, megbízok benne hogy igényes férfit talál szeretőnek. Kezelje diszkréten, azt is tudom hogy nem hagyná el a családot. Milyen fura, ő is pontosan ugyanezt az elvet vallja. Még érdekesebb hogy tárva nyitva a kalitka, mégsem repültünk ki! Ő is és én is megtehettük volna számtalanszor, de mégsem tettük meg. Ezen kívül képesek lennénk önálló életet élni, mindkettőnknek megvan a saját világa is.

Semmi de semmi lánc nincs ami megkötne minket, mi egymásért vagyunk együtt. Az lenne a megcsalás ha néha máshol találna egy kis örömöt? Engem biztos nem csalna meg, sőt azt látnám hogy lendületet kapott. Nem a tulajdonom, ő dönt, ahogyan én is.

2023. jan. 8. 21:17
 13/24 anonim ***** válasza:

12

De ez ebben a formában nem is lenne megcsalás. Megcsalás az, amikor neked hazudik róla, ÉS tegyük fel a te számodra ez nem fér bele, a másik ezt tudja, és ennek ellenére xarik rad és az érzéseidre, és úgy dug mással.

Onnantól ez csak nyitott dolog, ha közöltetek egymással. Hogy ez belefér. Ez esetben ez nem lenne árulás.

2023. jan. 8. 21:28
 14/24 anonim ***** válasza:
74%
13. Igen értem. Én csak a saját életemet írtam le. Tudom, mindenkinek más és más a valóság és a saját világuk is különbözik az embereknek. A lényeg, hogy érzékeltessem hogy van ilyen is. Nem kell elfogadni semmit sem, de ítélkezni is felesleges. Olyan kapcsolatot kell építeni, ahol a felek azonos értékrendek szerint élik a közös életüket. Tudom ez nehéz, a legtöbb embernek nincs is igazából választása, megpróbálja azzal a közös életet, akivel valamennyire mgérti magát, és valamennyire szimpatikus neki. Azt is figyelembe kell venni, hogy idővel változik mindkét fél, és nem biztos hogy azonos irányba. Sőt, akár az élethelyzetük is. Ami a lényeg, hogy az értékrendjük és a szexualitásuk legyen hellyel-közzel azonos, és ne fojtsák meg egymást az énjükkel.
2023. jan. 8. 21:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Plátói szerelem is odab@sz. :(
2023. jan. 9. 01:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha kihül a kakaó. És minden ennél durvább.
2023. jan. 9. 06:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A bántalmazás az sokkal rosszabb
2023. jan. 9. 12:02
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
#11 pl mikor a kedves úr a párját és a gyereküket megkötözte majd megfojtotta őket - az szerintem rosszabb
2023. jan. 9. 14:20
 19/24 anonim ***** válasza:
82%
Egy jó erős fogfájás ami a fülbe is sugároz.
2023. jan. 9. 15:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

18.

Vagy egy mai hír, amikor két rejtett erőforrás elhatározta pár pultoskoktél után, hogy agyonvernek egy 94 éves öregasszonyt. Többször meg is erőszakolták, amibe belehalt. Az egyik erőforrás még a halotthoz is visszatért egy plusz menetre.

Minden napra jut 1 tragédia... ilyen volna az élet?

2023. jan. 9. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!