Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a rosszabb az érzelmi vagy a fizikai megcsalàs?
Nekem az érzelmi.
Számomra baromira nem tényező, hogy a párom nemi szerve hány másik nemi szervvel találkozik az enyémen kívül, ellenben az érzelmi megcsalás nagyon szíven ütne.
Persze ez saját vélemény. Nem kell mindenki így érezzen.
Az érzelmi nyilván rosszabb.
Viszont a fizikai is érzelminek hat, hiszen a megcsalt fél ugyanúgy elárulva érzi magát.
Mindkettőben volt részem, nekem az érzelmi kevésbbé fájt. Én jobban el tudtam fogadni, hogy mást szeret,és közöttünk véget ért.Fájdalmas, de megtörténhet,hozhat ilyet az élet.
A fizikai azert fájt jobban, mert gerinctelen, megalázó dolog, úgy éreztem becsaptak, nem vettek emver számba, ráadasul ugye ott ott volt a lehetőség, hogy rajtam múlik mi lesz a kimenetel. A dilemma, hogy EN választhatok, nekem nehezebb volt megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!