Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kéne cselekedni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne cselekedni ?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek arról a kapcsolatról, ahol az történik, hogy ahányszor összevesztek a pasitokkal, az szépen vigasztalódik a titkos szexkapcsolataival, 1-2 kapcsolattal, vagy 3, akik megvoltak már előtted is es lehet hogy a veled való kapcsolat alatt is.

Tudom, hogy könnyen mondjak, hogy szakíts, találj jobbat stb, amíg azt látom a környezetemben, hogy nagyon sok ferfi ilyen, reálisan felmérve a valóságot, nem az álmokat kergetve, nem sok ferfi él monogam szexualis életet, mind szeretik a laza szexkapcsolatot, persze KIVÉTELEK vannak.

Vajon tenyleg csak a szakítás segít vagy az idő elmélyíti a kötődést köztünk?

2022. dec. 30. 07:40
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Vannak kisebbségi komplexusosak ugyan, akik amikor rezeg a léc, futnának fűhöz fához.

De ez ritka.

Alaovetoen nem vigaszkeresés miatt vannak másokkal a pasik. (Ez inkább csak nőkre jellemző, meg max 1-2% kapuzárásos pasira)

2022. dec. 30. 07:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, itt azzal kellene szembesülni, hogy ennek a férfinak te mennyit (nem) érsz! Ezt gondold kicsit át. Gátlástalanul otthagy és szexel másokkal, úgy, hogy meg arra sem veszi a fáradtságot, hogy titokban csinálja. Pontosan tudja, hogy ez neked fáj. Tehát teljes mértékben tesz rád, az érzéseidre. Nincs tisztelet, nincs szeretet az irányodba. Te erre bólint az rá minden alkalommal, amikor visszaengeded és kerülsz még mélyebbre az értékek listáján .

Nem, egyáltalán nem ilyen minden férfi! Akkor sem, ha az ösztönei mást mondanának! Az értékes nőért a csillagokat lehozzák az égről.

A nyitott kapcsolatok sem így működnek! A poli kapcsolatok pláne nem.

2022. dec. 30. 08:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Titokban csinalja , de rajöttem valahogy

Ha nyíltan csinalta volna, hamarabb jövök ra mindenre , így nem tudtam sokaig

2022. dec. 30. 08:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az idő nem mélyíti el a kapcsolatotokat, ha a szerelem hajnalán, ezt csinálja, akkor nem szeret, nem tisztel. Szarból meg nem lehet várat építeni!
2022. dec. 30. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Keresd meg a kivételt és legyél azzal.
2022. dec. 30. 08:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a gondolkodással nagyon alul pozicionálod magad. Konkrétan az a lényeg, hogy kapcsolatban legyél, az mindegy, hogy mekkora tuskóval. Amíg így gondolkodsz, addig ilyen embereket is fogsz bevonzani.

Ha értékelnéd magad annyira, hogy inkább lennél egyedül, akkor már más lenne a helyzet, de ez azért kemény munka, és ehhez nem árt azért picit egyedül is lenni. Ha ez nem megy, akkor kb tök mindegy, melyik mellett táborozol le, ez a "zsák a foltját" effektus. Nekem akkor sem kellene ilyen pasi, ha nem lenne másik a világon, akkor lennék inkább egyedül.

2022. dec. 30. 09:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Voltam egyedul, 8 evet. Nagyon is jól feltaláltam magam. De ez az ember kikönyörögte a kapcsolatot
2022. dec. 30. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom értelmezni, amit írsz. Ha valakivel kapcsolatban vagyok és közben lefekszik mással, akkor megcsalt. Tök mindegy, hogy ezt kivel és mikor (épp valami konfliktusunk után) teszi. Ha megtudom, a kapcsolatnak vége. Ha nem tudok róla, akkor hogy lehetne véleményem? Azt hiszem, hogy van egy monogám kapcsolatom, amiben vannak néha konfliktusok, mint mindenhol.

"Tudom, hogy könnyen mondják, hogy szakíts, találj jobbat stb." Nem, nem mondanak ilyet, hisz már megtettem. (1x úgy írsz róla, mintha nem tudna róla a megcsalt fél, 1x meg úgy, hogy tudja, hisz azért "mondják sokan".)

Ha tud róla, de nem szakít, mert "minden férfi ilyen", arról az a véleményem, hogy meg is érdemli.

A másik lehetőség, hogy úgy érted az "összeveszést", hogy szakítotok is. Olyankor a másik fél visszatér valamelyik volt szexkapcsolatához, majd kibékültök, és ez megtörténik újra, meg újra. Ilyen se történik velem. Ha valakivel szakítok, akkor semmi közöm hozzá, hogy utána a másik kivel szexel, igen, visszatérhet régi kapcsolatához is, de hozzám nem. Nem szoktam random hetente szakítani, mert kinőttem már az oviból.

2022. dec. 30. 09:25
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a legtöbb férfi monogám kapcsolatban szenved. Dugna másokkal is de esélyes, lehetősége sincs. Lehet te "gigachadekkel" vagy körülvéve
2022. dec. 30. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!