Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki hogyan cselekedne a helyemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan cselekedne a helyemben? Több lent!!👇🏿

Figyelt kérdés

Van egy barátom akivel több mint 2 éve vagyok együtt. Amikor megismertem Pesten élt, időközben költözött le egy kis faluba a szüleivel. Sajnos ott a faluba elég sok nővel csalt meg engem, 1 nő biztos volt akivel mellettem egy párt alkottak, viszont mind ketten azt állították hogy szex nem volt köztük. A többit csak én gondolom mert, a facen látszólag nagyon jóban van elég sok nővel mindig egy időben van 1 nő, S ha kérdezem mondja hogy itt lakik ő is. Meg az a nő aki biztosra vele volt, ő is mondta hogy sok nőt szedit a faluba. De ezek a "nők" 15-16 éves kislányok a palim meg 27 éves kimondani is cink😂 Na m1 mondjuk rá elnéztem neki mert bizonyíték csak 1 nőre van, viszont össze akarnánk költözni és ez ami zavar engem hogy minden nap szembe kéne nézzek ezekkel a lotyokkal.Foleg van aki jár is hozzájuk a barátom anyjához v unokahugához.

Ti össze költöznétek ilyen esetben a palitokkal v szakitanatok? Hiába néztem el neki a megcsalást egyre jobban zavar h egy faluba van ezekkel a nőkkel

2021. szept. 4. 23:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Teljesen mindegy mit csinálsz. Ha elhagyod akkor se lesz jó, meg ha vele maradsz, akkor sem. Az ilyen életutak többnyire párkapcsolati katasztrófákról szólnak.
2021. szept. 4. 23:31
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Ha te ennyire tartod magad akkor tégy legjobb belátásod szerint...
2021. szept. 4. 23:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Szakítottunk sokszor e miatt
2021. szept. 4. 23:38
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
És még fogtok is, amíg rá nem döbbensz majd, mekkora egy genyóra pazaroltad az idődet. :)
2021. szept. 4. 23:48
 5/12 anonim ***** válasza:
98%

“el. Sajnos ott a faluba elég sok nővel csalt meg engem,”

Nálam egyetlen egy is sok. Többet meg sem ismerném.

2021. szept. 5. 01:23
 6/12 anonim ***** válasza:
60%

“De ezek a "nők" 15-16 éves kislányok a palim meg 27 éves”

Kiskorú veszélyeztetése. Bűncselekmény.

Amúgy elég egyszerűek vagytok mindketten, ha te ezen mosolyogni tudsz.

2021. szept. 5. 01:25
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
Itt nem ők a lotyók, hanem a párod a suttyó...
2021. szept. 5. 01:28
 8/12 anonim ***** válasza:
97%

:) majd par ev mulva amikor el is hagy az ilyen nokert, ha felteszed magadnak a kérdést hogy hol rontottad el akkor gyere vissza ide es olvasd el ezt:

.

.

.

.

.

.

.

Ott hogy nem szakitottal vegleg elso megcsalas utan

2021. szept. 5. 04:54
 9/12 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, buta liba vagy. Te is,mint azok a 15-16 évesek.
2021. szept. 5. 05:00
 10/12 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem kamu a kérdés, vagy nem a kérdező a szenvedő fél.

Olyan kérdésre vársz választ amire te is tudod a választ! Ha neked így jó akkor költözz össze vele.

2021. szept. 5. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!