Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan cselekedne a helyemben? Több lent!!👇🏿
Van egy barátom akivel több mint 2 éve vagyok együtt. Amikor megismertem Pesten élt, időközben költözött le egy kis faluba a szüleivel. Sajnos ott a faluba elég sok nővel csalt meg engem, 1 nő biztos volt akivel mellettem egy párt alkottak, viszont mind ketten azt állították hogy szex nem volt köztük. A többit csak én gondolom mert, a facen látszólag nagyon jóban van elég sok nővel mindig egy időben van 1 nő, S ha kérdezem mondja hogy itt lakik ő is. Meg az a nő aki biztosra vele volt, ő is mondta hogy sok nőt szedit a faluba. De ezek a "nők" 15-16 éves kislányok a palim meg 27 éves kimondani is cink😂 Na m1 mondjuk rá elnéztem neki mert bizonyíték csak 1 nőre van, viszont össze akarnánk költözni és ez ami zavar engem hogy minden nap szembe kéne nézzek ezekkel a lotyokkal.Foleg van aki jár is hozzájuk a barátom anyjához v unokahugához.
Ti össze költöznétek ilyen esetben a palitokkal v szakitanatok? Hiába néztem el neki a megcsalást egyre jobban zavar h egy faluba van ezekkel a nőkkel
“el. Sajnos ott a faluba elég sok nővel csalt meg engem,”
Nálam egyetlen egy is sok. Többet meg sem ismerném.
“De ezek a "nők" 15-16 éves kislányok a palim meg 27 éves”
Kiskorú veszélyeztetése. Bűncselekmény.
Amúgy elég egyszerűek vagytok mindketten, ha te ezen mosolyogni tudsz.
:) majd par ev mulva amikor el is hagy az ilyen nokert, ha felteszed magadnak a kérdést hogy hol rontottad el akkor gyere vissza ide es olvasd el ezt:
.
.
.
.
.
.
.
Ott hogy nem szakitottal vegleg elso megcsalas utan
Szerintem kamu a kérdés, vagy nem a kérdező a szenvedő fél.
Olyan kérdésre vársz választ amire te is tudod a választ! Ha neked így jó akkor költözz össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!