Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiak nem azt veszik el végül feleségül akikbe szerelmesek? Nem ez okozza azt rengeteg megcsalást ami manapság történik?
Nos, sajnos ahogy nőttem fel, úgy omlott bennem össze a világról, és a társadalomról addig alkotott, egyébként így sem túl pozitív kép.
Tisztában voltam benne, hogy létezik megcsalás, meg sajnos a családban is láttam példát rossz házasságra, de amikor kezdtem ráébredni, hogy a diszfunkcionális kapcsolatok, és a gerinctelenség mekkora méreteket ölt, azért eléggé elborzadtam.
De nyilván nem mindenki ilyen. Azért a többség még mindig ahhoz megy hozzá, akit szeret. Utána persze változhatnak az érzelmek, de én azért pozitív példából is elég sokat láttam. Nagyszüleim halálukig imádták egymást. Nagypapám mesélte, hogy már jócskán házasként előkerült egy fiatalkori szerelme, és újra akarta vele kezdeni. Nem csak hogy elutasította élből, de még nagymamám előtt sem titkolta még ezt sem. Vagy ott vannak húgomék. Nyilván nem látok bele 100%-ban a kapcsolatukba, de a férje jó haverom, és a legutolsók között lenne, akiből kinézném a hűtlenséget. A munkatársak, és a haverok, barátok között is sokan vannak, akik a végletekig hűségesek. Aztán persze ne tagadjuk le, kb. ugyanennyien vannak, akiknek a hűség annyit sem ér, mint egy darab rongy. Meg persze a kettő közötti "átmenet" is létezik. Aki hűséges, nem csalná meg a feleségét, de azért van, hogy flörtölget másokkal, vagy csak alaposan megnéz, és ábrándozik másról. De nem lépne félre.
Minden a személyiségen múlik. Vannak hűséges emberek, csak ugyebár senkinek nincs a homlokára írva, hogy hajlamos-e a megcsalásra.
Sajnos ez a realitás, ami nagyon mocskos. Nagyon nehezen emészthető. “Találj férfit, aki hű, aki tiszta, aki neked él és te vagy minden álma” “ vár téged az álom hű pasi “ ezek sajnos álmok amelyek nagyon ritkán teljesülnek be.
A férfiak többsége ( mielőtt beírnak páran h en nem en nem en nem) poligám hajlamú, ezt biológiai/ pszichológiai kutatások igazolják . Szeretik a titkos szexkapcsolatokat, sokan a prostikat, vagy ingyen lyukakat, mint a házas nők.
Van amelyik sikerül olyan ügyesen kavarja a dolgokat, hogy sose derül ki, az a hűséges ferfi.
Nézd, álmokat lehet kergetni.
Az se mindegy, hogy valaki miert nem csal meg, mert nincs lehetősége, vagy van lehetősége, de nem akar élni vele. Az az igazi hűség, nem a kényszerhűség.
Akik panaszkodnak ezen az oldalon, a realitást élték meg. Az emberek pedig küldik őket a kék pillangók utan a mezőkre, a “ keresd tovabb az álompasit aki rád vár”, ahelyett hogy reális megküzdesi stratégiákat adnának, de nekik sem adtak.
A realitás véres, büdös, prostikkal, szervkereskedőkkel, rabszolgatartókkal, gyermekrablókkal, férfiakkal akik titkon anális szexért fizetnek prostit , stb.
De álmodni lehet , nyugtató is, kellemes is es fel is dobja a napod es hallgathat az közben zenét is es nagyon jó hangulatot csinal. Álmodni jó es szep
42-43!:) Nem csak az a realitás amit leírtál, de tény hogy ezek léteznek. Pszichológia kutatások nem igazolják, ezt nem tudom honnan szedted. Biológiai kutatások tudtommal még erre nincsenek, a géntudománynak, idegbiológiának ennél sokkal nagyobb problémái vannak egyelőre, nincs még egzakt tudománya a hűtlenségnek. Vannak evolúciós magyarázatok, meg kezdeményezések néhány kutatásban, amik el is terjedtek a köztudatban, de ezek ezer sebből véreznek és általában csak az ilyen emberek dobálóznak velük, mint te is, önigazolás vagy bármi más miatt.
Nem hiszem, hogy bármit számít, de azért leírom nyugodt szívvel, hogy nem velem csalják, másképp jutottak ezek a tudomásomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!