Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiak nem azt veszik el végül feleségül akikbe szerelmesek? Nem ez okozza azt rengeteg megcsalást ami manapság történik?
Mert hazudtak, még saját maguknak is.
Azt gondolta, hogy ő nem tenne ilyet a barátnőjével mert szereti közben meg jött egy másik nő aki vagy nagyon nyomulós volt, vagy pont a srác esete és nem tudott nemet mondani.
Ha valaki azt mondja, hogy nem csalná meg akit szeret az még nem garancia mert szeretni sok embert lehet és el is lehet őket engedni.
Inkább az a ritkább aki azért nem csalná meg a másikat mert magát a megcsalás tartja gerinctelen dolognak.
Nincs azzal gond ha elmúlik a szerelem és más úton akar valaki továbbmenni csak akkor vegye q bátorságot és mondja el a párjának.
Nemhiszem.
Ha jó a kapcsolatod a jövőbeni pároddal akkor reménykedni lehet, hogy rendes embert fogtál ki.
Miért lett vége baz előzőnek ?
Szerintem az nem igaz, hogy a férfiak nagyobb eséllyel lépnek félre. A férjemet az előző kapcsolatában a nő évekig csalta. Kiderült, sírtak egyet, majd a csaj visszasírta magát, a férjem visszafogadta és kezdődött elölről. Úgyhogy ez nem feltétlenül igaz szerintem.
Én hiszem, hogy azért vett el engem, mert szeret és mert tiszteljük, megbecsüljük egymást. Sokat hallottam már ezt, hogy a férfiak nem azt veszik el, akibe igazán szerelmesek. Ez baromság. Főleg, hogy a férjem addig nem is akart nősülni, amíg meg nem ismertük egymást. Én ezzel a kijelentéssel is vitatkoznék.
Az is egy jó szűrő lehet, hogy hogyan gondolkodik egy ember a diplomáról és arról ha valakinek van/nincs.
Nem is a végzettség és ba papír ami fontos hanem ha ezt a másik fél el tudja fogadni és nem belekötöttem, hogy valami felesleges vagy éppen nem az.
Ez egyfajta tisztelet a másik irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!