Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dugdossa a telefonját?
Kiírom mi a probléma, szeretném megérteni a miérteket. Ha volt valaki hasonló cipőben kérem írja le. Párom állandóan dugdossa a telefonját. Volt már előtte hogy beszélgetett egy csávóval (családos, de nyíltan megakarja dugni). Mikor rákérdeztem kitörölte. Oké, ezen túltettem magam. Viszont munkakapcsolatban van a csávóval, és azóta is folyamatosan pötyög vele.
A kérdésem a következő: ha tudod hogy rossz, és rossz a párodnak, meg nem is akarsz semmit a sráctól, miért dugdosod a telefonod a párod elől, hogy beszélgess valakivel, ami miatt tönkre is mehet a kapcsolat?
Leültem, megbeszéltem vele. Egyértelműen mondtam neki hogy ez nekem rossz. Akkor azt mondta fontosabb a kapcsolat, nem beszélget a csávóval. De egyszer egyszer csak látom a nevét.
Egyébként meg házasságon, ház vásárláson és gyereken törjük a fejünket. Miért csinál akkor valaki ilyet? Kérlek segítsetek megérteni.
Amúgy ezt miért kell egy nőnek kihangsúlyozni, hogy sz.rul esik ha olyan pasasokkal irogatnak, akik nyíltan megdugnák?
Nekem is el kellett mondanom a barátnőmnek a kapcsolat elején, hogy ez kvára zavar. Főleg, hogy az előző párja alatt is végig ezt csinálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!