Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dugdossa a telefonját?
Kiírom mi a probléma, szeretném megérteni a miérteket. Ha volt valaki hasonló cipőben kérem írja le. Párom állandóan dugdossa a telefonját. Volt már előtte hogy beszélgetett egy csávóval (családos, de nyíltan megakarja dugni). Mikor rákérdeztem kitörölte. Oké, ezen túltettem magam. Viszont munkakapcsolatban van a csávóval, és azóta is folyamatosan pötyög vele.
A kérdésem a következő: ha tudod hogy rossz, és rossz a párodnak, meg nem is akarsz semmit a sráctól, miért dugdosod a telefonod a párod elől, hogy beszélgess valakivel, ami miatt tönkre is mehet a kapcsolat?
Leültem, megbeszéltem vele. Egyértelműen mondtam neki hogy ez nekem rossz. Akkor azt mondta fontosabb a kapcsolat, nem beszélget a csávóval. De egyszer egyszer csak látom a nevét.
Egyébként meg házasságon, ház vásárláson és gyereken törjük a fejünket. Miért csinál akkor valaki ilyet? Kérlek segítsetek megérteni.
"A kérdésem a következő: ha tudod hogy rossz, és rossz a párodnak, meg nem is akarsz semmit a sráctól, miért dugdosod a telefonod a párod elől, hogy beszélgess valakivel, ami miatt tönkre is mehet a kapcsolat?"
Mert nem érsz neki annyit, hogy abbahagyja, nem tisztel téged és figyelembe se veszi, amit akarsz, érzel mert nem szerelmes beléd.
"Egyébként meg házasságon, ház vásárláson és gyereken törjük a fejünket. Miért csinál akkor valaki ilyet?
Aki baleknek nézi a másikat, csak használja, míg nem jön még egy olyan" luzer" mint te.
Tulajdonképpen egy ilyen típusú "nő" arra is képes, hogy hozzád megy, gyereke lesz tőled, mert tudja, hogy jó jelölt vagy rá, de nyugodtan félrekefél, mert nem bír a ribizli énjével.
Elég érdekes a szitu, de tudok durvábbat.
A lányt eljegyezték egy karácsony alkalmával. Ezt követően nem aprózta a dolgot, január 7.-én regisztrált egy ismert szexpartner kereső oldalra, mint egyedülálló. Többit hagy ne részletezzem, gondolható nem beszélgetni szeretett volna, mert akkor olyan jellegű oldalt választ. Egyszer egy kismadár elcsicsergi egy kis "madár" a párjának, hogy mit csinál a kedvese. Még a csávó fenyegetőzik, mert nem akar hinni a tényekkel igazolt dolognak.
Több mint másfél éven keresztül nem tűnt fel neki, hogy valójában egy kis szüzikének látszó, környezetében is annak gondolt, ugyanakkor egy baromi nagy szexuális igénnyel megáldott lánnyal van együtt.
Azért dugdossa a telefonját, mert valami rejtegetni valója van előtted. Ez lehet akár egy +email fiók, egy alkalmazás, vagy bármi. Kitörölte? Igen, mert ezt vártad el.
A fent említett lány is törölte a regisztrációt/it, de biztos, hogy 1-2 "kuncsftal" tovább tartja a kapcsolatot. A vak srác, mert szerelmes, és a lány nem is csúnya, talán még azt is mondhatjuk, hogy hozzá tú szép, így lehajtott fejjel, de megbocsájtott. A lány pedig ezt a magatartást kihasználva, dugatja, nyalatja magát, mert megteheti. Nem egy városban élnek, csak a hétvégéket töltik együtt a tanulmány miatt.
"Ne légy, barom", mert megbánod. Járj utána, és ha igazam van, engedd útjára.
Volt a napokba is egy ilyen kérdés, ott is telefont dugdosta a hapsi
" https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Aki hajlamos erre, az nem változik. Teljesen mindegy, hogy megkérik rá, ideig óráig abba hagyja vagy sunyiba folytatja. A vérükbe van ez. Nem változnak. Felesleges ilyennel kínlódni.
Ne ne ne....
Te bele vagy zúgva és ilyenkor mindent elnéz (ne) az ember.
De a gyerek-ház-hitel sztorit felejtsd el, de nagyon ezzel a nővel. A cheteléses egónövelés neki ma még fontosabb. Hát tegye, de nélküled.
25M 600e szebbnél szebb és kellemesebb nő van a világon.
Mondjuk nálam az a lány, aki a mobil-szocmédia világában éli a mindennapjait, az kuka.
Nem a szoc médiában éli a napjait, nem posztol a fbra, nem tesz ki semmit a napjába, nincs instája. Egyszerűen csak csetel.
Tényleg csak az a fájó, hogy kértem, hogy ne csinálja, majd mondta hogy a kapcsolatunk többet ér, nem beszél vele. Az első alkalommal.ahogy ráírt a srác visszaírt. Mondta hogy 1.5 óráig váratta, hogy "lekoptassa" de visszaírt neki. Rosszul esik.
Kérdező hahóó ébresztő!!
Mintha csak azt várnád a zebrából legyen oroszlán. Aki ilyen beállítottságú, hogy dugdossa a telefonját, mással írogat, miközben párkapcsolata van, nem változik. Neki így komfortos, élvezi, hogy dugdoshassa a telefont, titokba írogathat. Élvezi, hogy még a párja mellett is rá írkálnak a hapsik, élvezi ezt az egész játékot.
"Párom állandóan dugdossa a telefonját. Volt már előtte hogy beszélgetett egy csávóval (családos, de nyíltan megakarja dugni). Mikor rákérdeztem kitörölte. Oké, ezen túltettem magam."
Ezen miért tetted magad túl?
"Leültem, megbeszéltem vele. Egyértelműen mondtam neki hogy ez nekem rossz. Akkor azt mondta fontosabb a kapcsolat, nem beszélget a csávóval. De egyszer egyszer csak látom a nevét."
"Tényleg csak az a fájó, hogy kértem, hogy ne csinálja, majd mondta hogy a kapcsolatunk többet ér, nem beszél vele. Az első alkalommal.ahogy ráírt a srác visszaírt. Mondta hogy 1.5 óráig váratta, hogy "lekoptassa" de visszaírt neki. Rosszul esik."
Nem veszed észre magad??
Ideje lenne felébredni.
Benned ez rossz érzéseket kelt.
Nem is akarta lekoptatni, azért írt vissza neki. Ha valaki valakit le akar koptatni nem ír neki vissza.
Ezen csak te dillemázzol, őt nem érdekli. Elmondom neked, hogy mindig vissza fog írni. Nem tudom miért számítasz másra.
Leírhatod, hogy ilyen rossz, olyan rossz meg ilyen fájó neked. Szerinted őt érdekli??
Ha érdekelné, nem csinálná.
Leülhetsz vele 100szor is megbeszélni, mi fog változni?? Semmi.
Ezt csak te gondolod, hogy meg kéred és változik.
Arra koncentrálsz, hogy minden erőddel megváltoztasd, de nem fogod tudni megváltoztatni. Ha ő nem akarna, akkor nem írkálna mással.
Magadra összpontosíts, magadat építgesd.
Nem az a kérdés, hogy ő mit miért csinál, hanem hogy neked ez miért jó így???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!