Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért dugdossa a telefonját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dugdossa a telefonját?

Figyelt kérdés

Kiírom mi a probléma, szeretném megérteni a miérteket. Ha volt valaki hasonló cipőben kérem írja le. Párom állandóan dugdossa a telefonját. Volt már előtte hogy beszélgetett egy csávóval (családos, de nyíltan megakarja dugni). Mikor rákérdeztem kitörölte. Oké, ezen túltettem magam. Viszont munkakapcsolatban van a csávóval, és azóta is folyamatosan pötyög vele.

A kérdésem a következő: ha tudod hogy rossz, és rossz a párodnak, meg nem is akarsz semmit a sráctól, miért dugdosod a telefonod a párod elől, hogy beszélgess valakivel, ami miatt tönkre is mehet a kapcsolat?

Leültem, megbeszéltem vele. Egyértelműen mondtam neki hogy ez nekem rossz. Akkor azt mondta fontosabb a kapcsolat, nem beszélget a csávóval. De egyszer egyszer csak látom a nevét.

Egyébként meg házasságon, ház vásárláson és gyereken törjük a fejünket. Miért csinál akkor valaki ilyet? Kérlek segítsetek megérteni.

2022. dec. 22. 14:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Anélkül ezt nem tudod megérteni, hogy nem fogadod el hogy mások vagyunk. Te nem csinálnál ilyet, de ez semmit nem számít, mert nem csak a te nézeted van a világon.

Úgy tűnik a párodnak jól esik hogy megakarják dugni, éreztetik vele hogy vonzó. A pali biztos bejön neki valamilyen szinten, ha ez így megy a háttérben.

Nem feltétlen következik belőle, hogy meg is történik, de attól még az érzés, hogy ott van neki, hogy növeli az egóját, az kell neki. Ha ezzel a palival megcsinálja, akkor biztos lehetsz benne hogy nem csak ő van, hanem vannak még akik sorban állnak ha valamire szüksége van.

Mivel munkakapcsolatban vannak, ezért mindenképp beszélniük kell, de mivel írtad hogy állandóan írkál vele, így elég egyértelmű hogy nem csak az a téma.

2022. dec. 22. 14:20
 2/24 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező egy rib*ncot fogtal ki, ennyi, ezért teszi.

Nem vagy neki valójában fontos és ha akad "jobb" pasas azonnal ki fog téged dobni.

2022. dec. 22. 14:28
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

A volt barátnőm ugyanezt csinálta. Feküdtünk az ágyban és állandóan pötyögött, “közben figyelek, mondjad csak” jelszóval. Na itt mi a faszt csináljon az ember? Ha szóvá teszed, akkor te vagy a korlátozó ember, ha nem, akkor meg balek vagy. Én végül hozzad hasonlóan megkérdeztem nyilván tőle, mert már tarthatatlan volt az egész és a tisztelet teljes hiányának tudtam be. Mondjuk velem utána szakított is, gondolom biztossá vált a “”‘munkatárs”” csónakja és bele is ült.

Szóval azt mondom saját tapasztalat alapján, hogy ezek rossz jelek es hallgass a megérzéseidre. Az, hogy a jövőről mit szövegel, arra ne figyelj, a tettek számítanak. Amúgy is milyen már, hogy meg kell kérni a csajodat, hogy ugyan ne csetelgessen már egy olyan faszival, aki nyíltan kimondja, hogy meg akarja dugni… Vicc az egész, ez a véleményem.

2022. dec. 22. 14:34
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kolléganőm aki házas, gyerekek, csok.. hitel minden erre fogott egy csávót .. közben meg mindenkivel kéfél aki él és mozog.. hát ő ilyen gátlástalan.. ez van.. szerintem már mindenki megdugta a gyárból.. ha jön vmi új csávó ez azonnal rárepül..
2022. dec. 22. 14:34
 5/24 anonim ***** válasza:
86%

"A kérdésem a következő: ha tudod hogy rossz, és rossz a párodnak, meg nem is akarsz semmit a sráctól, miért dugdosod a telefonod a párod elől, hogy beszélgess valakivel, ami miatt tönkre is mehet a kapcsolat?"

Mondjuk azért, mer leszarja??

"Egyébként meg házasságon, ház vásárláson és gyereken törjük a fejünket. Miért csinál akkor valaki ilyet? Kérlek segítsetek megérteni."

Majd, ha a gyereket kell pelenkázni, akkor is a telefont dugdossa és írkál??

2022. dec. 22. 15:00
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ismeros a helyzet, en meg is lettem csalva. Ugyanigy kezdodott ahogy leirtad.
2022. dec. 22. 15:06
 7/24 A kérdező kommentje:
#6 privátban mesélnél róla?
2022. dec. 22. 15:06
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont munkakapcsolatban van a csávóval, és azóta is folyamatosan pötyög vele"

Max munkakapcsolatnak van beállítva. Folyamatos írkálásra mi szükség?

2022. dec. 22. 15:12
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem folyamatos a munkakapcsolat. Párom is össze-vissza dolgozik, meg a csávó is 2 napot megy, kettőt pihen. Nem rendszeresen találkoznak, de munkakapcsolat.
2022. dec. 22. 15:15
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
A munkától függetlenül is írkál vele meg hazudik róla. Ha elmondtad neki, hogy ez téged zavar és ennek ellenére sem hagyja abba, akkor ez ellen nem tudsz mit tenni. Idegeskedhetsz ezen, de attól még nem oldódik meg, mivel ez nem tőled függ. Ha ő nem akar változtatni, nem fog.
2022. dec. 22. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!