Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Konkrét bizonyitékom nincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konkrét bizonyitékom nincsen rá, de a megérzésem azt sugallja mintha megcsalna a feleségem. Valami tipp esetleg hogyan deríthetem ki?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, ebből már 3 éve együtt élünk és egy gyerekünk is van. Egész mostanságig nagyon erős volt köztünk a kötelék, meg sem fordult bennem hogy megcsalhatna hiszen én vagyok neki az első. Mióta együtt élünk én sem csaltam meg. Egy ideje viszont azt érzem mintha eltávolodott volna, kevésbé érdeklem, abszolút elmúlt benne a tűz. Egyetlen egy gyanús indokom talán az lehet hogy jóval többet lóg a telóján mint korábban de talán azért mert vadiújat kapott. Viszont eddig nem hordozgatta magával sem a mosdóra sem akárhová. Most ez a jelenség sűrűsödött, megesik hogy viszi magával akár a fürdőbe vagy akár csak az emeletre… Mikor nem tud róla és belenézek semmi gyanús nincsen, közösek a közösségi fiókjaink stb… Valami esetleges segítség az igazság kiderítésére? Tudattam vele hogy furának érzem, úgy ahogy megbeszéltük de a gyanúm nem csökkent. Hülyének meg nem akarom nézetni magam.

2022. dec. 17. 16:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%

És akkor mi van kedves #9-es? Ez itt az igazságszolgáltatók fóruma? Nem!

Az nyilván már kiderült vagy nem, vagy vége lett a konfliktusnak. De simán az is lehet, hogy csak rosszul fogalmazott a kérdező. Most viszont olyan dologról kérdezett, amely jelenleg is a levegőben lóg.

De te legalább békében aludhasz ma macskáiddal, meg a "minden férfi s.ggfej" feliratú pizsamádban

2022. dec. 17. 16:51
 12/23 anonim ***** válasza:
17%
#9 es #10 ha tudott róla a nő és még úgyis az illetővel maradt, majd évek múlva bosszúból visszacsalja az nagyon undorító egy dolog nem igaz? Jaaaa..nő tette? Akkor hajrá! #gyerünkkislányaszomszédjózsivaliskérlek
2022. dec. 17. 16:53
 13/23 anonim ***** válasza:
62%
Fogd már be, nekem dumalj, inkább segíts a kerdezonek, bár nem fogsz tudni. xD
2022. dec. 17. 16:53
 14/23 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem bosszúból történik, inkább a drága kérdező elhanyagolja.

Sőt igazából az sem biztos, hogy megcsalja, csak a kérdező ugyebár magából indul ki. XD

2022. dec. 17. 16:55
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem akartam félre értést kelteni, elnézést ha megtettem..:) a párommal 4 évig ,,csak’’ ismerkedtünk, beszélgettünk, irkáltunk naphosszakkat, mikor tudtunk taliztunk de semmi 18+ vagy ilyesmi :) Tradiciók miatt több semmi sem lehet amég nem alkottok egy párt különben a szűlők nagyon el ejnye-bennyéztek volna(mint a romáknál) A bizalom közöttünk 100%-os volt, az utóbbi néhány hónapban jár egyre sűrűbbet az agyam erre a hülyeségre(?)
2022. dec. 17. 16:59
 16/23 anonim ***** válasza:
42%

És most hogy ilyen a tradíció a nőnél, így lett nevelve te azonnal arra gondolsz, hogy félrelep? ^^

Ennek van oka, te léptél félre, mert "csak" ismerkedtetek, mint te magad írtad...

2022. dec. 17. 17:07
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

#13 és #14 az "xD" sokat elárul. Inkább a tini kategóriába írjatok.

#15 akkor jehova tanui vagytok?

2022. dec. 17. 17:08
 18/23 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ne lovald bele magad, lehet hogy semmi nincs. Nem baj, ha résen vagy, de ne lássa rajtad a gyanakvást, mert egyrészt megmérgezi a kapcsolatot, másrészt ha mégis félrelép, akkor még óvatosabb lesz. Ha nem látszik rajtad, hogy gyanakodsz, akkor lanyhul a figyelme és fény derülhet egyértelmű bizonyítékra is. Direktbe is rákérdezhetsz, de a nők nagy része kihazudja az ember szemét.

Te ismered a napirendjét, neked kell tudnod, hogy mikor van esély a megcsalásra. Ilyenkor kiveszel egy szabadnapot és megnézed, hogy hova megy. Ma már a technika sem olyan, mint 20 éve.

2022. dec. 17. 19:03
 19/23 anonim ***** válasza:
34%
Kötözd ki az ágyhoz és jéggel vallasd addig, amíg nem beszél! :p
2022. dec. 22. 16:55
 20/23 anonim ***** válasza:
90%

nyomkovetos sim kartya, kamu szabadsag, hol eltek?

kapcsold be neki (ha meg nem lenne) bekapcsolva a google idovonalat es barmikor meg tudod nezni nem csak azt, hogy hol van epp a telefonja, hanem hogy merre jart kb perc pontossaggal.

csak arra kerlek, hogy ha nem talaltal semmi gyanusat, akkor utana kezdj el foglalkozni a kapcsolatotokkal is es probald meg visszaepiteni, megoldani a problemat.

szivesen.

2022. dec. 23. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!