Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrét bizonyitékom nincsen rá, de a megérzésem azt sugallja mintha megcsalna a feleségem. Valami tipp esetleg hogyan deríthetem ki?
És akkor mi van kedves #9-es? Ez itt az igazságszolgáltatók fóruma? Nem!
Az nyilván már kiderült vagy nem, vagy vége lett a konfliktusnak. De simán az is lehet, hogy csak rosszul fogalmazott a kérdező. Most viszont olyan dologról kérdezett, amely jelenleg is a levegőben lóg.
De te legalább békében aludhasz ma macskáiddal, meg a "minden férfi s.ggfej" feliratú pizsamádban
Szerintem nem bosszúból történik, inkább a drága kérdező elhanyagolja.
Sőt igazából az sem biztos, hogy megcsalja, csak a kérdező ugyebár magából indul ki. XD
És most hogy ilyen a tradíció a nőnél, így lett nevelve te azonnal arra gondolsz, hogy félrelep? ^^
Ennek van oka, te léptél félre, mert "csak" ismerkedtetek, mint te magad írtad...
#13 és #14 az "xD" sokat elárul. Inkább a tini kategóriába írjatok.
#15 akkor jehova tanui vagytok?
Szerintem ne lovald bele magad, lehet hogy semmi nincs. Nem baj, ha résen vagy, de ne lássa rajtad a gyanakvást, mert egyrészt megmérgezi a kapcsolatot, másrészt ha mégis félrelép, akkor még óvatosabb lesz. Ha nem látszik rajtad, hogy gyanakodsz, akkor lanyhul a figyelme és fény derülhet egyértelmű bizonyítékra is. Direktbe is rákérdezhetsz, de a nők nagy része kihazudja az ember szemét.
Te ismered a napirendjét, neked kell tudnod, hogy mikor van esély a megcsalásra. Ilyenkor kiveszel egy szabadnapot és megnézed, hogy hova megy. Ma már a technika sem olyan, mint 20 éve.
nyomkovetos sim kartya, kamu szabadsag, hol eltek?
kapcsold be neki (ha meg nem lenne) bekapcsolva a google idovonalat es barmikor meg tudod nezni nem csak azt, hogy hol van epp a telefonja, hanem hogy merre jart kb perc pontossaggal.
csak arra kerlek, hogy ha nem talaltal semmi gyanusat, akkor utana kezdj el foglalkozni a kapcsolatotokkal is es probald meg visszaepiteni, megoldani a problemat.
szivesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!