Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami pro tipp hogy megbosszuljam?
Szerintem megcsal a barátnőm az exével és hazudik nekem róla.
Sőt, biztos vagyok benne. Igazából csak valami enyhe bosszú kellene, hogy tudja, hogy nem vagyok hülye és hogy tudok a szituról :D
Enyhe? Mennyire?
Érzelmi, lejárató (csak számára,nem publikálva) vagy anyagi vonzatú bosszút akarsz?
Aki a párjának rosszat akar, és terveket sző, hogy bosszút álljon valamiért, az egy gerinctelen féreg. Aki nyíltan elmondja, hogy mit gondol, megbeszéli a dolgokat, majd felelősségteljes döntést hoz, az egy rendes ember.
Remélem így akkor jobban átmegy.
Oké, akkor a párom lesz az áldozat mert b*szik a kib*szott exével mikor én távol vagyok?
Nem akarom tönkretenni. Csak tipp kell hogy mivel helyezzek nyomást a lelkére, hogy ő maga mondja el
Mindenki más
Én csak a szájából akarom hallani. Őszinteséget beszéltünk meg, erre kapom ezt. Mindenemet neki adtam, neki csak ez kellett. Szóval igenis jól esne kib*szni vele aztán otthagyni, hogy gondolkozzon kicsit. Felnőtt emberek vagyunk. Családot akartunk, de így nem fog neki sikerülni ha mindenkit sz*rrá csal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!