Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami pro tipp hogy megbosszuljam?
Szerintem megcsal a barátnőm az exével és hazudik nekem róla.
Sőt, biztos vagyok benne. Igazából csak valami enyhe bosszú kellene, hogy tudja, hogy nem vagyok hülye és hogy tudok a szituról :D
Itt komoly bajok vannak (lehetnek).
Ha hagyod, hogy más irányítsa az életedet, annak BIZTOSAN nem lesz jó vége. Jobban jársz, ha összeszeded magadat.
Egy lányt nem "kidobnak", hanem megmondják neki, hogy ennyi volt, nincs tovább. Vagy adhatsz neki 3 hónapot, tőled távol, gondolkozzon.
Fájni fog neked is, de sokkal több fájdalmad lesz, ha ezt így folytatod.
Igazam van :D hirtelen olyan cuccok vannak a házban amiket nem használok. Mikor ezt észrevettem megkérdeztem hogy kié ez a sok cucc, csak össze vissza beszélt és dadogva témát váltott. Mondjuk elég hülyék, hirtelen az éjszaka közepén arra keltem hogy a telefonja felvillant és az exe írt neki hogy itthagyott néhány cuccot és hogy vigye majd vissza.
Hadd ne mondjam, felidegesített és megnéztem hogy miket beszéltek.
Innentől kezdve szerintem teljesen egyértelmű :D
Csak azért lehet van egy kis vicc a sztoriban, hogy ennyire hülyének néznek :D
Jó ötlet! Ezt lehet fel is használom
#25!
Ha csinálják egy ideje és még tudsz is róla és semmit sem tettél, akkor nem ok nélkül néznek hülyének.
Egy-két napja tudtam meg
De nem ez volt a kérdés
Valami hasznossal is tudnátok szolgálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!