Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lány hűtlen lehet egy kapcsolatban?
23 éves, szép lány, vonzó alkata van, nagyon társasági személyiség, sok fiú van körülötte. Eddig kb 5 barátja volt és jóval átlag feletti külsejűek, mindig a legjobb fiút akarja magának.
Egy ilyen lány hűtlen lehet egy kapcsolatban, ha talál jobbat akkor lép?
Csak amiatt kérdezem mert egy ilyen lánnyal ismerkedem és nem tartom túl megbízhatónak mert össze vissza fiúzik, én meg átlagos kinézetű vagyok és nem szeretném hgy megcsaljon.
Miért ismerkedsz vele, ha a rosszat látod benne előre?
Semmi önbizalmad, vagy mi a fene?
Hagyd békén, jobban jártok mindketten ha nem találkoztok többet...
Akkor gyere össze egy nagyon csúnya lánnyal mert ő biztos nem fog jobbat találni tőled.
Így nem lehet neki indulni egy kapcsolatnak, gondold át.
Személyiség függő. Van olyan gyönyörű lány akit mindenki akar de a RENDES fajta és tényleg hű. Van olyan aki szép a szemedbe a hűségeset mutatja, testi kapcsolat nincs de írásban van még 1-2 akivel játszik. Van olyan aki szép amivel tisztában is van és kihasználja minden téren és magasról tesz az érzéseidre.
Ha úgy érzed, hogy nem fogsz tudni megbízni benne akkor már most halott a dolog.
Hallottam már olyan szép csajról, aki arról panaszkodott, hogy a férfiak nem merik megszólítani mert túl szépnek tartják. Így csak a bunkók találják meg őket...
Amúgy én is azt tapasztalom, hogy sok szép lány/nő kihasználja a szepségét és sokat el tud érni azzal. Aztán vannak olyan helyes lányok/nők, akik amolyan szürke egérkék pedig amúgy teljesen helyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!