Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál ha a férjed megdugná a húgodat?
Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 14:30
1/17 anonim válasza:
Néznék egyet mert bátyám van 😄😄
2/17 anonim válasza:
Kezet nyújtanék neki, hogy szívből gratulálok, aztán meghívnám egy sörre.
3/17 anonim válasza:
Az elég problémás lenne több okból is. Van egy féltestvérem, aki lány, de óvodás...
Amúgy elválnék, nem is lenne kérdés.
4/17 anonim válasza:
"megdugná"
Másfél perc vergődéstől ne érezze, hogy megdugott bárkit.
6/17 anonim válasza:
Amit akkor, ha rajtam kívül bárki mást megdug. Elválnék és amennyire tudom, kicsinálnám. Az biztos, hogy nem lenne jó híre az ismeretségi körben.
8/17 anonim válasza:
Nekem egy aszexuális nővérem van, 41 éves. Soha nem volt senkije mert nem is akart.
Ha a férjem megdugná, az csak nemi erőszak lehet, szóval amellett, hogy elválnék, valószínű börtönbe is kerülne.
10/17 anonim válasza:
Biztos lenne rá valami elfogadható magyarázat.
Nagyon hasonlítunk egymásra és összetévesztett bennünket, vagy megbotlott és beleesett álló farokkal a hugomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!