Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok,ha észre vennétek, hogy a párotok más lánynak írt Instagramon?
Nem tudom, miért gondolod, hogy a párod egy szent, a többi férfi meg egy szemét sz-r.
Igen, van egy csomó szemét sz-r férfi, és nyilvánvalóan valamilyen szinten a párod is az. Az a pasi, akinek több helyről kell egósimogatás, az gyenge, önmagában bizonytalan és gyáva.
Szerintem amit csinálni tudsz, az az, hogy a sírás meg bömbölés helyett higgadtan megmondd neki, hogy ez neked egy kapcsolatba nem fér bele, mert megalázó és fájó számodra.
Innentől kezdve pedig elfelejted ezt a konfliktust, ő pedig tudomásul veszi, hogy neked ez nem járható út. Innentől kezdve az, hogy ő mit fog csinálni, mindent elmond arról, mennyire tisztel téged, mennyire érdekli az, hogy esetleg megbánthat.
És ha legközelebb ismét előfordul ilyen, akkor mindenféle hiszti meg ultimátum meg fszomkodás nélkül kidobod.
Az, hogy nem mutatta meg akkor amikor kérted mindent elmond. Nyilván nem egy ártatlan mi újságról volt ott szó.
Azért akarja visszakonyorogni magát, mert az új csajnál még nincs annyira nyeregben, h szex legyen ott. A mégen van a hangsúly.
"Hatalmas cirkusz lett később belőle, mikor arra kértem mutassa meg. Nem tette és támadott, hogy én nem bízom benne."
Ergo tisztán látja, hogy tud téged manipulálni, DE CSAK ADDIG amíg a másik csaj nem ad neki! Aztán szépen lapátra tesz téged!
Helyedben nem várnám meg, hanem szépen minden hiszti nélkül, higgadtan azt mondanám neki, hogy:
'Sok sikert a másik lánnyal' és emelt fővel tavoznek életéből örökre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!