Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy reagálnátok,ha észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok,ha észre vennétek, hogy a párotok más lánynak írt Instagramon?

Figyelt kérdés
Van egy másfél éves idáig nagyon jól működő kapcsolatom. Nagyon szeretem őt, harmonikus minden, a szex szuper (úgy gondolom neki is), szülők, barátok, egyszóval minden klappol. A párom dolgozik én pedig még egyetemre járok, már a végét húzom. Mostanában a suki miatt kevesebbet vagyok otthon, pár hete csak hétvégén. Tegnap egyik barátunknál voltunk, és mutattam valakinek, hogy a páromnak új mobilja van. Ekkor valami csoda folytán, feloldott a mobil és megláttam hogy írogat egy lánnyal, aki még mielőtt összejöttünk volna, tetszett neki, tudom hogy beszélgettek. Szép lány, de több ***** fogott már mint kilincset. Az irogatásból nem láttam semmit, csak hogy sűrű, és talán nem volt smiley. Hatalmas cirkusz lett később belőle, mikor arra kértem mutassa meg. Nem tette és támadott, hogy én nem bízom benne. Most ott tartunk, hogy bevallotta, ő írt a lánynak, csak megkérdezte miújság vele. Reggel óta a bocsánatomért könyörög, bizonygatja mennyire szeret, fontos vagyok neki és életére esküszik, hogy semmi olyat nem irt a lánnyal, és máskor sosem csinált ilyet, és soha többé nem fog ez előfordulni és bármit megtesz azért hogy megbocsássak neki. Az eddig nagyon tiszta kapcsolatunkban mist akkorát csalódtam, hogy nagyon fáj a lelkem. Egész nao csak sírok. Nekem eddig ő volt a minden és azt hittem én is neki. Eddig mindent megoszzottunk egymással, tegnap ilyenkor még a jövőről beszélgettünk. Persze kérdeztem tőle, hogy van e valami, amit hiányol a kapcsolatunkból, vagy mi miatt érezze úgy hogy írnia kell annak a lánynak, miylen fajta impulzusra vágyott. Nagyon fáj. Lehet ez még jó? Vagy ő is egy szemét, mint a többi férfi? Bocsánat, tudom vannak kivételek. De róla is ezt gondoltam.

2022. okt. 30. 14:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer voltam ilyen helyzetben, és maradtam. Nem szűntek meg a beszélgetések, sőt. Idővel más lányokkal is elkezdett írogatni, és nemcsak olyan dolgokat, hogy mi újság velük. Hiába akartam megbocsátani az exemnek, mindig egy tüske maradt bennem, viszont a mentális egészségem frankón ráment az egészre. Mostani fejemmel azonnal kiadnám az útját.
2022. okt. 30. 19:06
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Az instát csak f*sz verésre meg felszedésre használják a pasik, eleve össze se jövök olyannal aki kötődik ehhez a szenny oldalhoz. Mai világ már abból áll az ilyen retkek miatt hogy csak azon jár az ember esze hogy tud kinézni, melyiket válassza.. a lecserélés, ki az akibe belemárthatja és milyen szinten van hozzá képest külsőleg. Dehát ezek ezt teszik a normává~ sok agymosott meg azt hiszi ez teljesen normális amit ők csinálnak kapcsolatban.

Kislány, rég törölve lett minden, sokkal több volt itt egy szia- hogy vagy- nál. Lehet szerelmet is vallott neki vagy 7x… az is lehet magáról küldött álló ***** képeket a lánynak, de persze soha többet nem csinálja, sőt azt se tudta hogy rossz dolog amit csinál veled szemben :)) ugyan már… a reakciója feléd az üggyel kapcsolatban mindent elárult, tudod ki kaparna ezért a zsák sz*rért… mert ettől az is nagyobb főnyeremény, az biztos.

2022. okt. 30. 19:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Az en exemnek se volt instaja, megoldotta messengeren :D
2022. okt. 30. 19:13
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Arra van az ajtó ➡️👉🚪
2022. okt. 30. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!