Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként nők! Ti érzelmileg csaltátok már meg a párotokat? Ha igen, mi vezetett oda?
Nem. Ha van valakim, csak ő van.
Viszont engem csaltak meg, azért,mert nem volt túl egy màsik lànyon. Aztàn lebukott és szakítottam.
Azért "Főként nők", mert a szóban forgó esetben éppen nő a hunyó. Pontosítsunk, még inkább csak lány. Nem, nem a párom, csak a kérdés ötletadója.
Bár tudom nem leszek ezzel népszerű, de ha úgy vesszük igen. Érzelmileg csalom a párom. Nem, konkrétan nem csaltam meg tettekben.
Viszont igen chatelek más férfiakkal, és igen, némelyikhez vonzódom is.
És azért, mert itthon a férjemtől nem kapok figyelmet és annyi szeretetet, mint azt szeretném.
Akkor írd úgy a kérdést kérdező.
3as voltam.
Én nem, DE MINDKETTŐ nemnél az érzelmi megcsalas azért történik, mert a párja nem törődik vele se testi síkon se érzelmi szinten.
Ennyi.
Azért lett így fogalmazva a kérdés, mert érdekel mind két verzió.
Gondolatban viszont egy úton járunk, mert szintén ez a maglátásom, Akkor viszont miért van vele? Félti a biztonságot? Kihasználja, hogy mindent megkap, kivétel, amit írtál is?
Az "egyedül marad" szerintem nem áll fent, mivel ugye van aki vel megtette érzelmileg. A kényelem már inkább. Változás? Ez előfordulhat, ha változik otthon is. Nem? Szerinted ez megy egyedül, vagyis párjával, vagy érdemes szakember segítségét kérni?
Néha hiába van meg érzelmileg ha csak csetelnek, de nem taliznak, mert a másik nem borít fel érte mindent a nő hiába szeretné. És úgy értettem, hogy a pasi rajon az akciojukra és kidobja, ergo szingli marad.
És én személy szerint nem keresnek fel szakembert, mert ez egy veszett ügy, ha én nem erdeklem akkor egy idegennek majd fog pattani?
Eléggé hihetetlen számomra, de ez csak én vagyok.
Nem vagyok nő és tippelek. Az az irány szerintem is játszik amit az egyik válaszadó ír, hogy nem azt a fajta figyelmet, bókokat, elismerést stb szóval verbális dolgokat kapja a csaj amit szeretne.
Pl. A szemrevaló Piri összejön a Pistivel, aki ódákat zeng Piri szépségéről. Aztán Piri szétcsúszik, mert x, Pisti pedig nem zeng ódákat erre. Piri ahelyett, hogy összekapná magát egy kicsit, inkább fölcsesz vagy 7 5 éves képet magáról a netre, aztán lubickol a bókokban, amit igazából Pistitől vár, de sértettségében vagy dacból tenni érte nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!