Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan, akinek megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek megcsalás után sikerült megmenteni a kapcsolatát?

Figyelt kérdés
Nem egy alkalmas botlásra értem a megcsalást, hanem párkapcsolat alatti viszonyra.
2022. nov. 22. 07:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Őszintén, ilyet minek megmenteni? Ne mondd már, hogy szeretsz egy olyan embert, aki évekig vagy hónapokig hazudott neked vagy szereted azt az embert, akit évekig vagy hónapokig becsaptal.

Ez valami elcseszett kötődés, a szerelemhez semmi köze.

2022. nov. 22. 08:22
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Megcsalás az döntés,már nemigen akarja azt a kapcsolatot. Még,ha el is felejtett szólni. Miért kéne megmenteni? Mit lehet azon még megmenteni?

Pláne,ha évek óta tartó viszony van,ahol már nemcsak szexről szól a viszony.

2022. nov. 22. 08:39
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Ki akar egy hazug, gerinctelen, lealázó sz@rházival bármit is megmenteni!? 😃
2022. nov. 22. 08:59
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó pedig vannak olyan emberek, akik valami miatt mégis velük maradnak, persze nem sok értelme van, de léteznek ilyenek is.
2022. nov. 22. 09:10
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

Nem. Az az ember már nem akarja a kapcsolatot.

Én is csaltam a párom egy éven keresztül. Nem vagyok rá büszke, de folyamatosan szakítani akartam (mielőtt elkezdtem a megcsalást), mire elkezdett érzelmileg zsarolni, és hiába voltam már gyenge akkor is (pont azért jött velem össze mert mentális beteg vagyok és erre bukik vagy nem tudom), próbálta elhitetni velem hogy sosem fog már senki szeretni. A vicc hogy végig tudott mindenről, mert folyton kémkedett utánam. Mikor otthagytam, meg fél évig zaklatott még utána.

Egy ilyet nem lehet és nem is érdemes megmenteni.

2022. nov. 22. 09:25
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Hülye aki ezen túllép.

Az is aki ezt elvárná.

Ha valaki hazudik a másiknak bármilyen okból az ne várjon bizalmat és megbocsátást. Mire?

Pont az a jó egy igazi kapcsolatban, hogy bármit meg tudsz beszélni, őszintén ahogy érzed, tudod hogy a másik melletted áll és soha nem árulna el.

Amint ez egyszer is megtörtént nincs miről beszélni

2022. nov. 22. 11:09
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Én kapásbol 2 nőt ismerek, akik mindent eltűntek. Már a 66 megcsalas derült ki azt is. Mert hiszen megigerte, hogy többet soha😀. Csak azért írom le, mert itt mindig olyan válaszok érkeznek, hogy egyből válás, szakítás. Akkor nem igazán válaszolnak azokakikneg becsuktak a szemüket.
2022. nov. 22. 13:01
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
De, jelen, én is parszor becsuktam a szemem...hülye voltam, aláirom 😂
2022. nov. 22. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Van ilyen, persze... Meg kell beszélni az új felállást, tisztázni a határokat, ki mit várhat, ad és kap a kapcsolatban. Új alapok, más viszonyulás... Ha a kötődés (esetleg szeretet) megvan, akkor kölcsönös elfogadás esetén működik.
2022. nov. 24. 09:40
 10/13 anonim válasza:
65%

Sajnos nagyon sok embernek rossz tapasztalata van ezzel kapcsolatban, ettől függetlenül úgy gondolom van az a kapcsolat ahol az egyik fél részéről a megcsalás hidegzuhany lehet mindkét félre hogy vagy mindennek vége vagy nulláról újra kell kezdeni mindent. De ehhez már egy olyan múlt, kötődés és az kell hogy a megcsalás teljesen érzelem mentesen történjen szerintem. Akkor van egy minimális esély.

Ettől a gondolatomtól függetlenül nem tartom jó ötletnek utána erőltetni, saját tapasztalatból… első szerelem volt mindkettőnknek 19 évesen, én megcsaltam barátnőm másnap elmondtam, végül megbeszéltük. Együtt voltunk még évekig, majd mikor szakítottunk közölte hogy 2 évvel később hogy megcsaltam ő is megcsalt mert nem tudott túl lepni ezen

2022. nov. 25. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!