Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban a megcsalás nektek válást jelentene mindenképpen?
Figyelt kérdés
A férjem megcsalt (min. hetente, mindig mással). Nagyon szeretem, de ezt nem tudom megbocsátani. Ha veletek történne, és annyi lenne a magyarázat, hogy "túl sok a dögös nagymellű lány a világon, és én nem tartozok az utóbbiak közé", akkor mindenképpen elválnátok?2022. nov. 19. 16:50
11/16 anonim válasza:
@Senior Séf
Amikor a nejed HETENTE MÁSSAL csal meg, akkor felesleges azon gondolkodnod, hogy TE mitcsináltál rosszul. Az ilyen csak simán (hím)ribi.
12/16 anonim válasza:
Evidens hogy elválnék, sőt én tudom, hogy itt hogy van, mert még nem voltam házas, de azt tudom hogy egyes országokban belehet perelni a másikat megcsalás miatt, szóval ha van erre lehetőség itthon, akkor én úgy beperelném, addig járnék az ügy érdekében, hogy egy kenyerre valója se maradna. Amúgy meg túl sok a dögös nagymellű csaj, és te nem tartozol azok közé. Akkor minek vett el? Ha nekem valaki nem az ideálom, akkor kezdjük ott hogy eleve össze se jövök vele, nem hogy házasságot kössek egy olyannal. Nagyon egy undorító patkány férjed van, már ne is haragudj. Meg ilyen szinten megalázni egy nőt, ne hagyd magad, keress magadnak olyat aki megbecsül, és úgy szeret ahogy vagy, túl rövid az élet, ahhoz hogy ilyen férgekre pazarold.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt hiszem, tényleg muszáj lesz válni
2022. nov. 20. 09:46
15/16 anonim válasza:
Inkább keresd meg magadban, hol a felelősséged a helyzetben
Segíthet
Ha megérted, nem viszed tovább a következő kapcsolatba
16/16 anonim válasza:
Kicsapnám az asszonyt mint a macskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!