Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baleknak éreznéd magad, ha mástól tudnád meg, hogy meg csal a párod?
Ha magamtól jönnék rá akkor is annak érezném magam. :D
Sőt így, hogy nem csal meg is sokszor azt érzem hogy kevés vagyok neki és tuti nem én vagyok az egyetlen.
Ebben ne légy olyan biztos.
A balekérzést nem is ismerem.
Bennem is a köszönöm lenne inkább h elmondta, meg a csakodás a páronban es mélységes szomorúság.
Ez a balekrzést inkább pasik szokták mondani vagy érezni mert ők valszeg felületesek csak.
Nem lesokkolná ha csalják, nem a szive fájna, hanem csak annyi hogy mekkora hülye voltam.
Bár én is ilyen lazán tudnám venni.
Én mástól tudtam meg, hogy az exem megcsalt. Összetörtem, magamat hibáztattam. Hogy lehettem ilyen naív, vak.
Majd szakítás után tálalt ki a haverja, hogy 14 nővel csalt meg a 4 évünk alatt, úgy hogy együtt laktunk, velem feküdt le minden este aludni.
Hányni tudtam volna.
Magamat hibáztattam mindenért is.
Azota eltelt 7 év. Ma már tudom, hogy ő volt a f.sz, nem magamat kellett volna hibáztatnom. Profi szinten űzte, egy igazi barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!