Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szólni kellene a nejének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólni kellene a nejének?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, és az egyik férfi munkatársam még ferfi szemmel nézve is finoman szólva pszichopata. Nős, a neje okos, kedves, csupaszív, művelt. Van 2 gyermekük. Ez a fickó meg azzal dicsekedik másoknak, hogy anno régen amikor a neje terhes volt a második gyerekkel, megcsalta, és elhagyta őket egy nő miatt. Az csak 3 hónapig tartott, mert állítólag rájött hogy a nejét szereti. A neje újra bízott benne. Namármost azóta ez a féreg pofátlan módon csalja a nejét. Nőkkel és férfiakkal is, és el is mondja flegmán a módszereit: magába bolondít egyszerre több nőt, párszor szexel velük, majd közli hogy maradjanak csak barátok, de egyiket sem hagyja elmenni, amolyan körforgóban használja ki őket. Ezek mellett a nők mellett qrvázik is, és swingerbe jár, és ha ez nem volna elég, azzal büszkélkedik, hogy ezek mellett is fent tart kalandokat, és röhög mindenkin akit kihasznál. Az a fajta ember, akiről senki nem hinné el hogy ilyen. Magas beosztásban van, jótékonykodik stb, tehát leplezi a dolgait. Arra panaszkodik hogy túl sok a nője, nem bírja és megterhelőek, terhek neki, de feszültség levezetőnek és lelki szemetesládáknak jók. Férfiakkal is dug. Egyszerűen elmebeteg a pasas, és semmi empátiája nincs, de ezt csak a hozzá közel állók tudják. A nejével amikor megjeleni vmilyen céges rendezvényen, akkor eljátssza az odaadó férjet, és vmi iszonyatos gúnnyal néz ránk, (akiknek meséli a dolgait) hogy vajon mit reagálunk? Lényegében provokálja az embereket. Viszont amit valaki elindul feléjük beszélgetni, azonnal megváltozik, és odébb megy a nejével, hogy senki ne is beszélgessen vele. Nyilván elvileg magánügy amit tesz, meg ugye mi közöm hozzá, de már az én gyomrom forog ettől az elmebeteg, erkölcstelen senkiházitól. Munkában is nagyon manipulatív, szabotál mindent amit csak tud, de vmi eszement módon meg és kimagyarázza magát mindenből. Kérdésem, hogy ti szólnátok-e a nejének a valóságról? (Hozzá teszem, hogy azzal dicsekedett, hogy anno milyen jól bemanipulálta a nejét amikor visszafogadta a megcsalás után.) Ti mit tennétek?
2022. nov. 18. 13:41
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos a gyerekek isszák meg a levét. Aranyközépként azt tudnám elképzelni, hogy megvárni, míg a gyerekek felnőnek, hogy ne sérüljenek, és csak akkor szólni. Persze ez még sok év és a feleség csak tűr (bár nem tudom, hogy nem tűnik fel neki, hogy ennyi nővel van, akkor mind nincs otthon, főleg a swingerezés gondolom esti program), közben akár véletlenül is teherbe ejthet nőket, akiket utána abortuszra kényszeríthet, tehát ez sem jó megoldás, de jó lenne a gyerekek életét sem tönkretenni, mert aki fiatalon látja szülei válását, egy életre megváltozhat.
2022. nov. 18. 13:46
 2/31 anonim ***** válasza:
97%

Személyesen semmiképp mert te lennél a szar

Vagy felvenném hangfelvételre mikor ilyeneket mond és egy ál profilról elküldeném neki vagy rárakatnám cd-re vagy egy pendrivera és biztosra mennék hogy ő kapja meg

Nem érdemli ezt a nő

Pl ha tudod hogy mikor dolgozik a férje te meg szabad vagy dobd be a kapun és csengess be

2022. nov. 18. 13:48
 3/31 A kérdező kommentje:
Egyes jót írtál! Mi akik tudjuk, kerdeztük hogy mi lesz ha vmelyik nő terhes lesz, és esetleg zsarolná is? Erre nagyképűen, lekezelően, hogy neki futó kalandjai vannak, ahol mindenki tudja hogy ez csak kölcsönös kötòdéstől mentes FELNŐTTES időtöltés. Ott kiakadtunk, ezen az egészen. Abszuld, logikátlan. Plusz nem igaz hogy mindenki aki vele van az tudja hogy kötődéstől mentesen van velük! Biztos vannak olyanok is neki, de a többség az szerelmes belé, és őket úgy lerántja érzelmileg, úgy manipulálja őket, hogy az sztem tankönyvi eset. A swinger stb meg úgy nem tűnik fe a nejének, hogy mivel ez a xarházi magas beosztásban van, emiatt külföldre is szokott menni. Na ott meg bu..i bárokba is jár.
2022. nov. 18. 13:53
 4/31 A kérdező kommentje:
2-es a nején látszik hogy totál fogalma sincs a férjének a dolgairól. Ugyanis ez a fereg azt is elmondta hogy otthon segít neki, takarít, stb tehát leplezi a gyomorforgató dolgait.
2022. nov. 18. 13:54
 5/31 A kérdező kommentje:
Amelyik nő meg rájön hogy milyen pszichopata, arról meg elkezdi hiresztelni, hogy az a nő bolond, és üldözi! Csakhogy ezek közül két nőt mi a kollégái is ismerünk, és tudjuk hogy egyik nő sem bolond, és egyik sem üldözi, inkább messzire elkerülik.
2022. nov. 18. 14:01
 6/31 anonim ***** válasza:
50%

Aztán honnét tudod, hogy tényleg csalja a feleségét, meg annyiféle szexuális kalandba keveredik, amennyit nektek elmesél? Ha nincs másik féltől megerősítés, hogy "igen, én is szeretője voltam/vagyok", akkor én eleve kétkedéssel fogadnám ezeket a háryjánoskodó történeteket.

De semmiképpen se szólnék a feleségének, ez holtbiztos.

2022. nov. 18. 14:02
 7/31 anonim ***** válasza:
46%

Semmi közöd hozzá, sajnos ez van, remenykedj hogy egyszer leleplezodik.

Annyit tehetsz, hogy ha ismét mesél a dolgairól kerüld el, ne hallgasd.

Ha szólsz te leszel a sz@r igyis úgyis...

2022. nov. 18. 14:04
 8/31 A kérdező kommentje:
6-os ahogy írtam, a neje full be van manipulálva! A masik meg az, hogy a nőkre akik rajöttek milyen, mindre azt mondja hogy bolondok, nem beszámíthatóak!
2022. nov. 18. 14:08
 9/31 A kérdező kommentje:
Nyilván én is tudom hogy semmi közöm hozzá, de akkor ő miert gondolja hogy nekem illetve nekem és a közeli munkatarsaknak tudnunk kell a dolgairól?
2022. nov. 18. 14:09
 10/31 anonim ***** válasza:
40%

Hát nyisd ki a szád és mond hogy nem érdekelnek a kalandjai vagy mint írtam ne hallgasd meg.

7es voltam.

2022. nov. 18. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!