Elmondanatok a parotok fonokenek a nejenek, hogy megcsalja a ferje?
Parom evek ota ennek a "ferfinek" dolgozik, eleg barati kapcsolat alakult ki koztunk. Ma a neje felhivott, hogy szerinte csalja a ferje. Beszeltem parommal, o mondta, hogy honapok ota viszonya van a fonokenek egy novel, akinek kivett egy alberletet. Szerencsetlen novel orakon at beszeltem, de nem tudom, hogy elmondjam-e neki vagy sem. A fonok utalt arra, hogyha esetleg az en szavaimbol veszi ki azt, hogy megcsalja, akkor parom munkajat veszelyeztetem.
Forditott helyzetben en mondekepp tzdni akarnam, hogy mi a helyzet. De kozbe parom allasat is feltem, meg ami savat kapnek.
A no is sejti, hogy vam a ferjenek valakije, de egyszeruen nem tudja elhinni, elkepzelni nem tudja az eletet enelkul az "ember" nelkul.
Hozzatennem, hogy en ki akartam maradni ebbol az egeszbol, megis telibe a kozepebe csoppentem.
Ti mit tennetek ilyen helyzetbe?
Dehogy mondanám.
Más magánéletébe belefolyni eleve olyan, mint darázsfészekbe nyúlni. Előnyöd biztos nem lesz belőle, hátrányod viszont igen, ha nincs nagy szerencséd.
Nem kötelező neked tudni, hogy a férjed főnökének van-e viszonya. Rendezd le valami kitérő válasszal, ha rákérdez, akkor is. Mit tudom én, "én nem hallottam róla, hogy van", vagy hasonló nem határozott értelmű feleletre gondolok.
"eleg barati kapcsolat alakult ki koztunk"
=>
Ha baráti a kapcsolat, miért köpnéd be? Akkor miért nem őt figyelmezteted, hogy a felesége szaglászik nalad?
Mondjuk ez alapján nem barát:
"A fonok utalt arra, hogyha esetleg az en szavaimbol veszi ki azt, hogy megcsalja, akkor parom munkajat veszelyeztetem."
Nem vagyok sz*rkavaró. Nem ott jár az eszem, ahol másnak a f*sza.
Szóval nem. Undorító szokás a köpciskedés amúgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!