Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottál a szeretőddel?
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 17:34
11/11 anonim válasza:
10-es
Azt, hogy személyiségzavaros, azt tuti, hogy szakember(ek), a másikban nem vagyok biztos, arra csak utalást tett, meg valóban voltak erre utaló személyiségjegyek. Hát tudod, nem feltétlen mondanám kapcsolatfüggőnek, inkább biztonságfüggőnek, mert élete során rengetegszer költözött, plusz már nagyon vágyott egy "saját" házra (hitelre vettek egyet a nőjével meg az apósával, de nem is az ő nevén van, hanem az apósa nevén). Aztán erre még jön az is, hogy szorong, pánikbeteg és alkoholista (a nőjével együtt). Azért az utóbbit akárki nem tolerálja..meg valahol szerintem szereti is a nőjét.
Lehet, hogy szeretett engem is, nem tudom, bizonytalan vagyok benne a mai napig 🙂 de már mindegy is...
9-ces voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!