Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottál a szeretőddel?
Nem volt jó vele a szex.
Ez elég nagy hátrány egy szeretőnél. :D
Túlságosan rám akaszkodott érzelmileg.
•rájöttem, hogy ennél többet érek,minthogy örök második legyek
•folyton csak ígérgetett, és amikor azt mondtam neki, hogy csak beszél,de nem csinál semmit, még neki állt feljebb
•a vége felé úgy éreztem, hogy legfőképp csak a szexre hajt
•minőségi időt nem igazán tudtunk együtt tölteni
•beleőrültem abba, hogy amikor valami szar volt a nőjével kapcsolatban, az én vállamon sírta ki magát, de utána ugyanúgy visszament hozzá és védte (pedig nemcsak lelkileg,de testileg is bántalmazta őt).
•bizonytalan voltam abban, hogy tényleg akarom-e őt páromnak (szexelni viszont olyan valakivel akartam, aki nem hagyja meztelenül a lelkemet és érzelmi biztonságban érzem magamat mellette).
•bizalomhiány: kapcsolatban nem tudtam volna bízni benne (mi van, ha engem is megcsal? Hiszen szinte az összes párját megcsalta, most a nőjét is velem, sőt engem is.)
•nárci volt és disszociatív személyiségzavara volt
•sokat veszekedtünk
Hát, ezekért.
9-es, azért ez nem semmi….:( Ki állapította amúgy meg, hogy nárci es disszocial? Vagy inkább ez feltételezés volt? Inkább valahol kapcsolat függő lehetett, ha a bántalmazó párkapcsolatban maradt…a nő bántalmazta fizikailag? Ez azért nagyon durva…
Amúgy vannak olyan férfiak, akik egyszerűen képtelenek hűségesek lenni. Sőt olyat is ismerek, aki egyszerre képes többet is szeretni. Lehet, hogy a te párod, szeretőd is ilyen volt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!