Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális elvaras az, hogy valaki vegye a faradsagot és mondja ki nyíltan a szakitast?
Szerintetek, ha kapcsolatban vagytok valakivel, legyen az rendes kapcsolat, szexkapcsolat, szeretői kapcsolat jogos elvaras, hogy szóljon az a fél, aki nem szeretné folytatni? Tehát pl. nem ghostingol, nem eltunik, nem kertel és kifogásokat keres, hanem őszintén elmondja, hogy részéről vége. Legyen az egy SMS akár vagy bármi amiből egyértelmű a döntése.
Ti mit gondoltok altalanossagban az ilyen lezarasokrol illetve ha már választottátok ezt a módszert miért tettétek?
igen, jogos elvárás.
Emberi minimum, akkor is, ha szexkapcsolat.
45/F
Mindenképpen szükséges korrekten lezárni, legalább a tisztelet megadása és a félreértések elkerülése érdekében. Ha csak felszínes kapcsolat volt, akkor egy SMS vagy egy telefonbeszélgetés elég lehet, de az legyen egyértelmű.
Ha már van mélyebb érzelmi viszony, akkor pedig a szemtől-szembeni megbeszélés kell, ennyi minimálisan kijár mindkét félnek, hogy utána rendesen fel tudja dolgozni a történteket. Ha ez nincs meg, akkor az érzelmi görcs és kattogás sokkal tovább tarthat, mert a seb is mélyebbé válik, és borzasztó szenvedést okoz. Akinek valahol fontos a másik, az nem akar több szenvedést neki, hanem az érzelmi kötelékhez méltóan vágja el azt. Sajnos sokan erre nem képesek.
2es szépen megfogalmaztad. Érzem is, hogy emiatt nehezebb tovább lépnem, de muszáj.
3asnak is igaza van. Próbáltam, de úgysem tudtam "kieroszakolni". Valamiért ezt a lezarast választotta.
Igen az.
Nekem is van egy elszökött puncicám. 3 éve hogy megint eltűnt szó nélkül. Meg is fizeti az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!