Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vészeljem át a megcsalás utáni időszakot?
45 feletti N vagyok.
Kezdtem már párszor újra, de egyre nehezebben megy, hogy elhigyjem:minden oké, van a földön olyan aki hozzám passzol.
Próbálom magam elfoglalni, van családom, dolgozom stb.
De azért sokszor beugrik, hogy hiányzik egy társ, a tudat, hogy párom van.
1es
Nem katyvasz.
Megcsaltak, szétmentünk.
Rossz egyedül, nehezen megy már hinni, hogy lesz társam.
Ennyi.
Kapuzárási pánik?! Szerintem se görcsöl.
Az ilyen nők annyira szánalmasak tudnak lenni.
Tipikusan az a fajta aki felmegy majd a tàrskeresőre és előadja a hattyú halálát hogy ő mennyire csalódott csak normális férfival akar ismerkedni természetesen rendkívül komoly kapcsolatra ahol az érzelmek dominálnak blablabla...
Ehelyett inkább kezdj élni, szarj a világra és érezd jól magad a bőrödben.
En a volt párjaimmal vészelem át míg nincs senkim.
Sokat jelent egy kis törődés, visszaadja az érzést hogy nőnek vesznek, nem lesz tőle az ember annyira maga alatt
Sajnos erre a legjobbak a volt párok, mert uj pasik érzéketlenek nem tudják megadni azt ami kéne, csak szexre mennek, és velük nem lehet áthidalni így ezt az időszakot.
De ha ignorálnám őket én is depibe esek elég erősen, a depi ellen meg nem segítenek magányos hobbyk barátok meg bulik sem, csak férfiak.
Szóval használgatom a volt pasikat vígaszra pótlékra, mivel erre valók csak, másra nem, de mellettük teljesen kiegyensúlyozott vagyok, nem depis, a munkámban is sziporkázok, kollektívával együtt tudok nevetni, és nem én vagyok a bedepressziózott csendes sarokbanülő csak a monitor és várom mikor lesz már vége a munkaidőnek hog, gazamenjek oda ahol senki se vár, hanem megvan az a töltésem, ami pont szinten tart ahhoz hogy vonzó nő maradjak, adjak magamra érzem hogy kellek a pasiknak, es igy fog megismerni valaki és nem depisen, mint egy mosott rongyot és nem is úgy mint aki egy kis szeretetért koldul.
4-es, nem társkerizek😀, eszemben sincs olyan oldalakra felmenni.
Köszönöm!
Tudatosítsd magadban, hogy nem a te hibád, hogy megcsaltak. Ha akarta volna, megbeszélte volna veled a problémákat és ha látja, hogy ennek vége, szakít. Az, hogy ő inkább megcsalt, csak őt minősíti.
El kell hinned, hogy értékes vagy. Meg idő kell. De hogy szeretnél társat találni, ha nem neten? Mert egy bizonyos kor után, ha nem olyan életet élsz, hogy gyakran jársz társaságba és sok új emberrel találkozol, akkor elég nehéz :/
7-es.
Köszönöm!
Régebb voltam fent(3-4 éve), ezért is írtam az előbb, hogy kihagyom a netes társkeresőt.
Annyira felhigultak, nincs is elég türelmem hozzá.
Abban igazad van, h tarsasági élet hiányában nehezebb lesz társra találnom.
Egyenlőre a köztes időt szeretném úgy kitölteni, hogy kevéssé érezzem frusztálónak, hogy megcsaltak, nincs társam, szóval a magányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!