Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek bele, abba aki hiánypótló volt?
Voltam mindkét oldalon.
Velem is próbáltak hiányt pótolni, illetve én is mással. Egyik se volt tudatos. Mindkét esetben kb 2 hónapig húzta a "kapcsolat", de nem volt kölcsönös a szeretlek, és az, akivel pótolták a hiányt, sokat sérült benne. A másik pedig belátta, hogy ebből számára nem alakulnak érzések, mivel nincs túl az előzőn, úgyhogy szakított.
Tehát belém se szerettek bele, amikor hiánypótlónak használtak, illetve én se tudtam beleszeretni igazán abba, akit akaratlanul is annak használtam. Mivel ilyenkor egy-két hiánypótló tulajdonsága ragad meg, de összességében még valójában a régire vágysz, hiába tudod akár ésszel is, hogy rossz ötlet és esetleg az új jobb is nála. Mivel a régi után vágyódsz még, így nem igazán nyitott a szíved az újra és nem tudsz beleszeretni.
Szóval nem csak hogy értelmetlen, de jól meg is lehet sebezni ezzel a másikat, ha pótléknak használjuk, mert szerelmes lesz, rózsaszín ködben él, de közben érzi, hogy a másik lelkileg nehezen megközelíthető, ezért feszeng és tökéletes akar lenni. Igyekszik, szorong, aztán miután jól beleélte magát, pofára esik. És még magát okolja, hogy mi baj lehet vele, hogy nem szerethető?
Első kapcsolatnak egy ilyen viszonzatlan szerelem egyenes út az alacsony önbecsüléshez és egy toxikus kapcsolatban ragadáshoz.
Kérdező te lány vagy fiú vagy?
Milyen hiányt pótolsz? Szexet vagy annál többet?
Nő vagyok
Szexet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!