Hiánypotló lenne egy techno/ DJ-s/ populáris zenés motoros találkozó/ fesztivál?
A kérdésben csak a véleményetekre lennék kíváncsi, mit gondoltok erről:
Szoktunk motoros találkozókra/ fesztiválokra járni és minden ilyen eseményen rock zene szokott lenni. Értem, hogy főleg akik ilyen találkákra járnak, már (jóval) (főként) 30 felett vannak és fiatal koruk zenéit szeretik hallgatni (Lord, Piramis, P. Mobil stb), valamint a pl. a chopper-es élethez rock zene dukál :D (hogy maradjunk a sztereotípiáknál)
De én szívesen járnék olyan találkákra, ahol sok szép (nagy köbcentis) motort látnék és este techno-ra/ DJ-re buliznék. Egyedül vagyok ezzel? Esetleg tudtok olyan találkozót, ami megfelel a fentebb leírtaknak?
Félre ne értsétek, nincs bajom úgy a rock zenével, de szívesen hallgatok techno-t/ populáris külföldi zenét is (viszont olyat nemigen játszanak ilyen találkákon).
Egy baráti-véleménykifejtős kérdést szerettem volna feltenni, rosszindulat nélkül, légyszi ezt vegyétek figyelembe :)
Amúgy Füzesgyarmaton volt annó hasonló...de az is inkább ugye autós volt, de volt egy-két motor is
Esetleg nem tudsz ilyen találkozókat?
3# vagyok
Ilyen haveri összeröfik vannak itt a csepel művekbe. Raktárban bulizunk, csak motorosok, techno parti hajnalig. Igaz ez nem fesztivál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!