Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van okom aggódni, ha flörtölt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni, ha flörtölt “(?) az “exével”, vagy túl féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

A párommal fél éve vagyunk együtt, előttem volt egy nő, (akiért màsok elmondása alapján nagyon oda volt,) 2,5 hónapig voltak együtt, de valamin nagyon durván összevesztek, és azóta nem is beszéltek egy szót sem. Utolsó szavuk az volt, hogy nem akarlak többé látni. A pàrom nagyon haragudott rá, de aztàn szóba sem jött azóta, nem is akart róla beszélni. Mi a veszekedés utàn pár héttel jöttünk össze. Néha làtjàk egymást, mert a 2 egyetemi kar egy területen van, ahova jàrunk. (Èn pedig a pàrom évfolyamtàrsa vagyok.) Tegnap volt egy egyetemi buli, ahol ott volt az exe is. A buliba most nem a pàrommal 2-en mentünk, hanem ő jött a haverjaival, én meg a barátnőimmel. Mikor odaértem azt láttam, hogy épp elsétál az exe mellette a párom, mélyen, hosszan egymás szemébe néznek, összemosolyognak és a barátom lelassít, megborzolja a saját haját nevetve, úgy, mintha jelezné, hogy kócos az exe haja, aki erre megigazította, és erre a párom széles mosollyal felmutatta a hüvelykujját, hogy “oké.” (Hozzáteszem, tudom, hogy imádja a nagy bongyor szőke hajakat, amilyen az exéjé.) továbbmentek, de mindketten visszanéztek egymásra nagyon mosolyogva.

A párom alig foglalkozott velem egész este. Később még láttam, ahogy a pultnál egymád mellett állnak, és ott is összemosolyogtak. Nem zavarna alap esetben, csak nem értem ha ennyire utálják egymást, akkor most hirtelen mi ez a nagy összenézés stb

2022. nov. 10. 15:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minek írsz ki kérdést, ha nem figyeled meg a történéseket más szempontból is?

Győzködd magad, majd úgyis kibújik a szög a zsákból.

2022. nov. 10. 16:12
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Pótlék vagy. Én is átéltem ezt, hidd el,hogy felejtőnek használ.
2022. nov. 10. 16:23
 13/27 anonim ***** válasza:
92%

Én azt gondolom hogy ezt a kapcsolatot nem zárták le egyáltalán .

Ezek az összenézések meg...a párod visszavehetne azért.

Beszéld meg vele,mondd el neki hogy neked ez nem tetszik egyáltalán.Fordított esetben ő mit reagálna?!

2022. nov. 11. 06:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Pár hét múlva: “megcsalt a barátom az exével, de azt mondta engem szeret, megbocsássak neki?”
2022. nov. 11. 12:43
 15/27 anonim ***** válasza:
62%

Ráadásul nem veled ment a buliba, hanem a haverjaival, s te is külön, a barátnőiddel.

Vagyis a kép kifelé, az exe felé is az, hogy nem vagy, nem számítasz.

2022. nov. 15. 10:24
 16/27 anonim ***** válasza:
89%
Én arról a buliról leléptem volna. Az embernek legyen méltósága. Megalázó.
2022. nov. 15. 10:25
 17/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak azért vagyok bizonytalan, mert a párom nahyon népszerű ember, és mindenkibel kedves, közvetlen, mosolygós… ez változtat valamin? Nem lehet, hogy csak nem akart haragban lenni, és szimplán rámosolgyott ahpgy mindenki másra is általában? Meg másokkal is szokott ilyen kis “vicceket” csinálni, mint pl. a hajtúrás.
2022. nov. 15. 15:18
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom. Hat a te palid mindenkire rámegy. Nem fog változni, ő ilyen flortolo típus, ezt vagy megszokod vagy elhagyod. De az én véleményem szerint semmi tisztelettel nincs feléd.
2022. nov. 15. 15:52
 19/27 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen tipus, szoval csak azert felesleges aggodnod, mert nem ersz el vele semmit.

Es nem azt mondom, hogy fogadd el, engem pl. baromira zavarna - de ha te magabiztosabb vagy, mint en, akkor vedd lazan, mosolyogj, flortolj kicsit te is, ha nem, nem o a te embered.

Mas lehetoseg nincs. Mint mondtam, eldonteni, hogy "aggodj-e", kerdesnek is ertelmetlen. Ehelyett beszelhetnel vele peldaul: akar-e meg valamit attol a lanytol, mik a flortben a korlataitok, stb.

2022. nov. 15. 17:40
 20/27 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem sok értelme van az egésznek, nyilvánvalóan őt akarja és te csak addig vagy míg a másik csaj nem ad neki zöld utat. Akkor aztán szépen lapátra tesz.

Én nem is azon filoznek, hogy van-e okom aggódni, hanem szépen szakítanék vele. Legyen egy kis önbecsülésed!

Mert úgy is otthagy téged, idő kérdése...

2022. nov. 16. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!