Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a bosszúról? Ha egy pasas undorító megalázó módon megteker egy nőt és ghostingol, ér kib@szatni mondjuk a lakásból ahol másoknál lakik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 21:16
21/33 anonim válasza:
Szép vilagot elnenk, ha mindenki igy reagalna egy elutasitasra.
22/33 anonim válasza:
Kérdező, rohadt gaz vagy. Képzeld, engem egy egy éves kapcsolat ! után hagytak el se szó se beszed, mégsem kötöttem fel magam, mégsem akartam bosszút allni. Nagyon nincs rendben az onbizalmad, ha egy elutasítás miatt öngyilkos akarsz lenni. Inkább menj el pszichologushoz, tedd rendbe magad, aztán legközelebb jobban választasz vagy olyannal “jössz össze”, aki nem lép le.
23/33 anonim válasza:
Mondom te voltál itt a hiba a képletbe. Én is otthagytalak volna egy menet után mint a szél. De direkt nem tiltottalak volna csak lenémítalak.
24/33 anonim válasza:
Teged sem a kedves lelkedert vagx a szepsegedert kefelt meg. Ha meg jól néz ki akkor ne csodálkozz!
25/33 anonim válasza:
9.
Azért ez fordítva is gyakran előkerül, amikor a világ minden bajáért a (fehér) férfiak a felelősek, a "rémisztő képződmények".
Ez csak attól függ, hogy ki az aki ezeket mondja és miért. Egy a csoportot gyűlölő ember, naná, hogy mindenért azt a réteget hozza ki hibásnak. De ezeket meg se kell hallani, kivéve ha nagy nyilvánosságot kap, mert akkor le kell verni az illetőt, mielőtt követői lennének, mert annak sosincs jó vége (Hitler, Lenin, Malcolm X, jakobinusok, inkvizíció, katari vezetők a legutóbb)
26/33 anonim válasza:
25
Szerintem Niedermüller Péter egy személyben felelős mindenért... :))
27/33 anonim válasza:
25. Te egyszer rasszista vagy máskor meg neo náci .
28/33 A kérdező kommentje:
Amugy sajnálom és férfitársaim nevében öszintén a bocsánatodat kérem. Nem mind vagyunk ilyenek.
Üdv
Gy 32F
Na. Ilyen üzikért megérte kiírni a kérdést.
2022. nov. 9. 17:49
29/33 A kérdező kommentje:
#22 gondolom nagyon gáz lehettél hogy egy év után se szó se beszéd otthagytak. 😂
2022. nov. 9. 17:59
30/33 A kérdező kommentje:
#21 ez nem elutasítás volt öregem.
2022. nov. 9. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!