Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a bosszúról? Ha egy pasas undorító megalázó módon megteker egy nőt és ghostingol, ér kib@szatni mondjuk a lakásból ahol másoknál lakik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 21:16
11/33 A kérdező kommentje:
Arra van valakinek ötlete, hogy miért nem tilt is le, ha már lenémítja az üzeneteimet?
2022. nov. 8. 23:44
12/33 anonim válasza:
Hátha megbolondulsz és fúriaként olyan kicsinyes bosszút forralsz, hogy például ellehetetleníted a lakhatását. Jobb, ha látja az üzenetekben, ha úgy alakul, hogy teljesen elborul az agyad.
13/33 anonim válasza:
Nem vicces dolgok ezek. Lehet rajtuk rohogni, de akkor eljen mindenki erzeketlenul? Itt valiban nem a csaj a vicces, hanem a csavo akinek ahhoz nem volt kepe hogy rendesen lezarjon egy ismertseget. Ezek marhara nem jatek dolgok, de manapsag mar ezzel is csak a szorakozas megy.
En egyebkent ezt csinaltam volt baratnommel... Megmondtam a foberlojenek hogy drogozik.
14/33 anonim válasza:
Grat #13. Világi cscska vagy. Egy nőtöl az ilyen húzások szinte elvártak de mi férfiak legyünk már többek ennél…
15/33 A kérdező kommentje:
#12 nem úgy lehetetlenítem el a lakhatását hogy tudjon róla hogy én vagyok az. 😀 Egyébként se lesz csöves, mehet vissza anyuhoz a kisöccsével egy szobába. 😂
Kicsinyes bosszú.... Hol van ez ahhoz a fájdalomhoz képest hogy majdnem megöltem magam?!
2022. nov. 9. 04:56
16/33 A kérdező kommentje:
Jobb ha felkötitek a gatyátokat, mert ezt nem minden nő fogja illedelmesen benyelni, tudom ezt várjátok el, mert el vagytok kényeztetve mint a sz.r, de a következő "trend" az lesz, hogy mi is kibszunk veletek.
2022. nov. 9. 05:00
17/33 anonim válasza:
Próbálkozzatok csak. A leleményesebb embereket nem tudjátok visszaszivatni ;)
18/33 A kérdező kommentje:
Akkor öcsém az jön hogy senki nem fog lefeküdni veletek, és tilitolizhattok egymással.
2022. nov. 9. 05:18
19/33 anonim válasza:
Én nem ezt tapasztalom kislány ;)
De mondok jobbat, aki nem zakkant mint te azt nem szokták csak úgy otthagyni ;)
20/33 A kérdező kommentje:
#19 dehogynem fiacskám
2022. nov. 9. 05:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!