Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van oka felháborodni egy ilyen szituációban?
Vázolva írom le a szitut.
- Nő megcsalja a barátját titokban.
- A barátja rájön időközben de nem érdekli.
- A nő rájön, hogy a barátja tudja.
- A nő felháborodik, hogy a barátját miért nem érdekli és teszi szóvá.
Szóval még a barátját cseszi le, hogy nem is érdekli mivan vele. Tehát az a baja, hogy annyira nem is fontos neki. Egy virágzó tökéletes kapcsolatról van szó. Szóval mindkét fél megkapott mindent amire szüksége volt. Csak mégis van szeretője a lánynak. A férfi pedig miután megtudta kiszeretett belőle és nem akart vele foglalkozni már nagyon.
Ez egy képzeletbeli szituáció és nem megtörtént. 😁
A nő miután megcsalja a barátját lehet oka felháborodni bármin is?
Valamilyen szinten érthető lenne a felháborodása de közben mégse, hisz ő tette meg az első lépést nem?
Teoretikusan a fricc kidobja, mielőtt ràjönne, h tudja.
Nem teoretikusan:utàna dobja ki.
A nő meg, ha fel van hàborodva, hàt menjen, amerre làt.
A férfinek lenne joga felháborodni, és kibaxni a qrvát. De mivel egy igazi úriember, így csak szimplán lesz*rja a ribit.
Tökmindegy, mert válással végződne.
Számomra úgy áll össze az elképzelt történet, hogy a megcsalás oka eleve az volt, hogy a nő úgy érezte a párjának nem számít, nem foglalkozik vele és ezt (egyikük, másikuk vagy mindkettejük hibájából) nem tudta lekommunikálni. A megcsalás egy primitív reakció volt az elhanyagoltság érzetére, de azért még számított, hogy a párja törődjön. Amikor pedig kiderült, hogy nem törődik az egy újabb pofon volt az eleve is elrontott problémakezelésnek.
Én úgy gondolom, hogy ezen a ponton már olyan mindegy kinek van igaza, mert a kapcsolat halálra van ítélve, egyszerűen csak engedjék el egymást.
Utolsó részvétem és szomorú. Nálunk gyerkőc óta ment le a szeretkezések száma. De valahogy már én sem kívánom annyira. Bezzeg másokat...
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak. El tudok ilyen szituációt képzelni amit vázoltál kérdező, viszont ez nem egy kiegyensúlyozott kapcsolat. Hanem egy olyan ahol már a fickót sem érdekli a nő. Tehát már nem szereti, unja, vagy már idegesíti is. Erre megtörténik ez a megcsalás és megtudna. Mondjuk a legtöbbje lehet egyből mutatná az ajtót. De akadhat olyan is aki pl. gyerek, vagyon miatt nem fog elválni. Vagy vár arra, hogy találjon egy másik kapcsolatot ahová menekülhet (pl. kapcsolatfüggő)
Akkor szereti a változatosságot és nincs oka felhaborodni, azt eszi, amit főzött.
(#4-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!