Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes vagyok a házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a házas szeretőmbe akinek most született meg a harmadik gyereke…. Mit tegyek? Lány vagyok, kort nem írok szándékosan

Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 16:25
1 2 3
 21/26 Tamara2022 ***** válasza:
89%

4 év, közben a 3. gyerek- nem fogja elhagyni miattad a feleségét, vagy nem

rövid időn belül. Innen két döntésed lehet: vagy kilépsz Te és keresel egy olyan függetlent, akitől mindent megkaphatsz, vagy kompromisszumot kötsz és elfogadod, hogy ennek a férfinek csak a szeretője lehetsz.

2022. nov. 1. 14:32
 22/26 anonim ***** válasza:
87%

Sok értelmes válasz jött ide, nekem mégis megütötte egy kis mondat, a fülemet…

„Félek elhagyni!”

Miért? Engem ez érdekelne…

Gondolom itt arra gondolsz, hogy attól félsz, ha elhagynád, nem találnál hozzá hasonlót…

2022. nov. 2. 11:22
 23/26 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen férget? Találna milliót XD

2022. nov. 2. 17:28
 24/26 anonim ***** válasza:
91%
Én személy szerint elhánynám magam attól az érzéstől, hogy mással is dug. Aztán a gyerek után meg főleg.
2022. nov. 2. 18:01
 25/26 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg nem bántásból kérdezem, igyekszem nem ítélkezni embereken, de belegondoltál valaha, hogy te vajon mit éreznél X év múlva feleségként, anyaként, ha egyszer kiderülne, hogy a férjednek, akit szeretsz, és akiben megbíztál, évek óta viszonya van, és amíg te otthon a vacsorát főzöd, vagy mesét olvasol az ovisnak, vagy a kisbabátokat szoptatod, ő éppen a szeretőjével szexel?
2022. nov. 2. 18:09
 26/26 anonim ***** válasza:
11%
22 vagyok! tudod mit mondok én neked erre 23 -as? Azt mondom, szerintem te még életedben nem voltál igazán szerelmes! A kérdező legalább tudja, hogy mi az!
2022. nov. 2. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!