Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a házas szeretőmbe akinek most született meg a harmadik gyereke…. Mit tegyek? Lány vagyok, kort nem írok szándékosan
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 16:25
11/26 anonim válasza:
T se találsz valszeg ertelmes pasit.
12/26 anonim válasza:
Tehát: 4 évet vesztegettél el az életedben egy olyan férfiért akivel nincs közös jövőd.
Most szakítsd meg a kapcsolatot, mert megérdemled, hogy egy olyan férfival légy, aki értékel és nem rejteget.
4 év alatt számtalan jobbat találhattál volna, olyant akivel tervezhetsz is.
13/26 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ezek valós kérdések.
14/26 anonim válasza:
Mit vársz a köztetek lévő kapcsolattól? (nem kötekedés, csak szerintem segít ha ezt meg tudod fogalmazni)
15/26 anonim válasza:
Nem bántás, de pszichiáter, pszichológus kell Neked.
16/26 anonim válasza:
Meg kell szabadulnod ettől a függőségtől. Ez a pasas csak kihasznál. Házas, 3 gyereke van, ráadásul a harmadikat most csinálta, miközben viszonyotok van. Csak az idődet vesztegeted, már négy értékes évet elpocsékoltál. Elhiszem, hogy szereted, de keményítsd meg magad, és lépj ki ebből a megalázó kapcsolatból.
N
17/26 anonim válasza:
Mit tegyél? Nyalogasd továbbra is az asszony pinája után a farkát. Jó étvágyat.
18/26 anonim válasza:
Amikor bejelentette, hogy a neje újra terhes, gtatulaltal és meg is ünnepeltétek?😁
19/26 anonim válasza:
Szándékosan alázod magad? Nekem ehhez nem lenne gyomrom.
20/26 anonim válasza:
Fiatal lány létedre,egy jóval idősebb férfi szeretője vagy,hát ezért itt a baj nem kicsi. Illetve félsz elhagyni. Mitől félsz, esetleg attól hogy találsz egy fiatal fiút,aki szeret és megbecsül? Nem is értem, hogy neked mi a jó ebbe,elpazarlod a fiatal éveidet egy patkányra,aki téged is kihasznál, megaláz,meg a szerencsétlen feleségét is,mert ő se ezt érdemelné 3 gyerek után. Illetve te sem érdemled meg hogy kapcarongy legyél. Gondolkozz már egy kicsit,és legyen benned tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!