Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudtátok meg, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtátok meg, hogy a férjetek megcsal? Azonnal elhittétek vagy nem foglalkoztatok vele, mert tudtátok, hogy nem igaz?

Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 09:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
hát, akkor sajnálom.
2022. okt. 31. 17:59
 12/22 anonim ***** válasza:
50%

Kedves 8-as. Tudod mikor nyomtam ilyen szövegeket? Amikor az első férjem rá akart venni olyan dologra, amit nem szeretek. Ott abban a pillanatban elmúlt a vonzalom, mert elkapott a hányinger.

Kíváncsi lennék rá, hogy a szex melyik formája megalázó a feleségednek?

Mert én pl csak a vaginális szexet szeretem, bármilyen pózban, a többi viszont számomra is megalázó és gusztustalan. Nem tehetek róla, próbáltam már az orál szexet is, de hányás lett a vége. Az anál meg alapból tabu.

Amelyik nőnek élvezetes a szex, az akarja is csinálni.

2022. okt. 31. 20:12
 13/22 anonim ***** válasza:
#4: Miért mentél hozzá?
2022. okt. 31. 21:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#6: Miért vetted el?
2022. okt. 31. 21:57
 15/22 anonim ***** válasza:
38%
Szívemből szóltál 12-es válaszoló. Már azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen nő.
2022. nov. 1. 02:30
 16/22 anonim ***** válasza:
81%

12. A hagyományos szex. Tudod, amikor a férfi rendes ember, nem iszik, nem aberrált, hazajár, segít a feleségének, kiveszi a részét a házimunkából, meghallgatja, beszélget. Majd esetleg (mivel egészséges ember) néha néha érzi hogy férfi, van felesége, ezért azt merészeli megpróbálni, hogy kedvesen, odafigyelve, a feleségét helyezve a központba, előjátékkal az elején próbálna szexelni. Semmi extra. Nincs orál, nincs anál, nincs kitekert póz, semmi. Fekszenek az ágyon, nincs fétis, nincs aberráció. Tehát a legalapabb alap. Na ez már megalázó. Sőt undorító. A férj elkullog, tudomásul veszi hogy ő biza egy undorító alak, nehogy már ilyeneken törje a fejét! Aztán minden megy a régi kerékvágásba. Rendes ember aki hazahordja a pénzét, segít, dolgozik, háztartás, gyerek. Majd időközben a felesége nonverbális úton érezteti vele hogy ő egy undorító alak, undorító gondolatokkal. Na és különben is, minden férfi az életét áldozza a családjáért, minden férfi a tenyerén hordozza a feleségét, minden férfi jól keres, igényes, 100%-ban mindent megtesz, minden férfi a tökéletesség mintaképe. Tehát ne hogy már bármi okom legyen arra, hogy fél évente egyszer szexelhessek vele. Amit nyújtok az az alap, ennél jóval több kell hogy azt az undorító szexet elviselje 5 percig.

Akkor most megkérdezném hogy kinek is megalázó ez az egész? Itt nem valami tirpák aberrált fszról van szó, aki egy 40cm-es dildót akar feldugni a felesége s*ggébe, majd még 3 ribizlit hazavisz és fekáliával keni be a testét úgy dugja. Mert ám itt mindenki valami aberrált idiótákra asszociál.

2022. nov. 1. 11:57
 17/22 anonim ***** válasza:
64%
#16: épp ezért nagyon nem mindegy, kit vesztek feleségül. Az ilyen nő, aki ilyen szinten prűd, keresse meg a hozzávaló férfit. Biztos van olyan is...
2022. nov. 1. 13:46
 18/22 anonim ***** válasza:
71%

Sok pasi ugy nyavog itt mintha a gyerekek elott napi 2x akarta volna az asszony orrba szajba. Parom is ilyen volt, gyereket csinalt fel eves kapcsolatban, ami mar alapbol gaz, az viszont meg gazabb, hogy elotte sem volt hu de jo a szexualis eletuk, aztan megis felesegul vette a not, aki gyerek utan havi 1x fekudt le vele, de mikor a masodik gyereket terveztek, heti tobbszor akarta.

Megsugom a titkot, ha szules elott is max heti 1x csinaltatok, mibol gondoljatok hogy 3 gyerek utan majd naponta akarja az asszony?

2022. nov. 1. 19:58
 19/22 anonim ***** válasza:
36%
18. Tudod az a baj, hogy a szexen kívül még van egy csomó olyan dolog, ami fontos a házasélethez. Lehet találni nőt, aki rojtosra szopja a farkad, csak éppen élhetetlen vele ezen kívül az élet. Az meg hogy találj és kölcsönösen működjön a kapcsolat egy olyan nővel/férfival ahol minden tökéletes, annak kb. 1:1000-hez az esélye. Ez nem úgy működik, hogy kipróbálsz egy másik embert majd dobod. Aztán megint jön egy, aztán dobod. Majd a 150-ik megfelel, azt meg megtartod. Volt nőm aki piszkosul jó volt az ágyban, csak éppen nem a hűség mintaképe. Vagy volt akivel elvoltunk az ágyban, csak éppen kinyírt a féltékenységével. Vagy akivel jó volt minden, de fogalmatlan volt a pénzügyekkel kapcsolatban, esélytelen lett volna a közös élet. Hidd el, van aki meg ezek miatt sír! Akinek meg minden összejön, legyen hálás a sorsnak! Ha veszel egy autót, az lehet hogy keveset fogyaszt meg kényelmes, nagy a csomagtere, de valószínűleg nem nyernél vele rally VB-t. Egy Ferrari szép és jó, de egy hűtőt nem vinnél vele haza. Olyan nincs hogy egy ember vagy egy tárgy minden kívánalomnak megfeleljen. Oké, itt a gyk-n az összes nőnek ilyen a férje, én a gyk-n kívüli világban élek, arról regéltem.
2022. nov. 1. 21:37
 20/22 anonim ***** válasza:
73%
Sokszor olvastam már itt a gyk-n, hogy aki nem annyira imádja az orált arra rögtön ráakasztják a prűd, meg biztos csak fekszik mint egy darab fa, meg persze csak a misszionárius póz stb. Én nem tartom magam annak. A férjemmel a szexnek nem ezt a típusát részesítjük előnyben. Ő sem!!! Tehát szerencsés vagyok!!! Heti 2-szer, 3-szor de szabi alatt akár naponta is szexelünk. Engem a hosszú csókolózás nagyon fel tud izgatni, puszilgatjuk, tapizzuk egymást. A pózok igen változatosak. Nekem a hátulról jön be leginkább. Prűd lennék?? Aki megérdemelné, hogy a férje össze-vissza csalja ?? Mert hát micsoda dolog ha az asszony nem nyeli a g.-t mint olasz a spagettit. Miért törnek itt pálcát egyes emberek mások feje felett mert nem az ő elvárásaik szerint léteznek?
2022. nov. 2. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!