Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 20 éves lány vagyok egy 39 éves családos férfi szeretője… fél éve tart a viszonyunk, munkatársak vagyunk, neki van 2 gyereke. A többit leirom lent
Figyelt kérdés
Na szóval, van 2 gyereke. Mindkettő kicsi még, és felesége is van. Fél éve dolgozom a cégnél és a második héttől kezdünk el vonzódni egymáshoz, akkor még 19 éves voltam. Munka közben sokat beszéltünk és kívántuk egymást, pár hete másképp érzek iránta. Mit tegyek? Kérlek ne itéljetek el, nem tudtam parancsolni a vágyaimnak és ő se. Én is hibás vagyok amiért egy házas férfival kezdtem ki, de nem csak én tehetek erről…2022. okt. 30. 16:11
31/51 anonim válasza:
Ha lenne lelkiismereted akkor szakìtanàl vele és elmondod hogy javìtsa meg a kapcsolatàt a feleségével. Neked ez fiatalon egy kaland/jàték de képzeld magadat a kisgyerek helyébe.. lehet te leszel a kiváltó oka annak hogy egy sz3tment csalàdban kell felnőnie.
32/51 A kérdező kommentje:
Nem fogok vele szakítani, majd ő véget vet ennek ha akar, mert én nem akarok. Én biztos nem leszek az oka hogy szét mennek, meg amúgy is, ha szét is mennek, más gyerek is felnőtt úgy hogy szét mentek a szülei
2022. okt. 30. 19:13
33/51 anonim válasza:
Hm csak gratulálni tudok ehhez a mentalitàshoz. De akkor ha meg rz igy teljesen oké akkor mi a francért ìrsz ki ide kérdést? Amúgy sem érdekel a véleményünk. Tedd azt amit jónak làtsz és maradj csendben.
34/51 anonim válasza:
#27-es, én csak 40-es felesègeket ismerek, akik fiatal fickókkal kefèlnek fèlre a fèrjük mellett :D
Ti is törődjetek bele, hogy ez a sorsotok.
35/51 anonim válasza:
Szegény kisgyerekek. Jó helyre születtek csórik.... Ja, nem.
36/51 anonim válasza:
Biztosan jól nézel ki, ha ez így alakult. Lehet nekem is tetszenél.
37/51 anonim válasza:
Ha a férfi szeretőt tart akkor valamit nem kap meg otthon. A hűség egy döntés! A férfi férfiból van egy nő meg nőből. Lehet otthon nem tudják megbeszélés a szexuális problémáikat! Megkívántátok egymást kész! Semmi képpen ne mond el mit érzel! Azzal azt éred el, hogy elfut! Hidd el tapasztalatból írom! Viszont ha ő céloz rá hogy érzelmeket táplál irántad reagálj hasonlóan! Ha úgy érzed nem akarsz kilépni ne tedd! Ha ő Viszont kilép akkor elmonthatod mit érzel akkor már nincs veszíteni valód! Érezd jól magad vele! Kérlek ne mond még el amit érzel!
38/51 A kérdező kommentje:
37: koszonom a normális válaszod! Egyedül te válaszoltál a kérdésemre. Köszönöm! Megfogadom a tanacsod
2022. okt. 30. 22:38
39/51 anonim válasza:
Köszönöm! És bárhogy alakul írd majd meg ide. Nagyon szorítok neked... ha fél év múlva akkor akkor! És használd ki a lehetőséget amíg lehet! Egyszer élünk Nagyon gyorsan repül az idő! 30 éves vagyok de úgyérzem mintha tegnap lettem volna csak 20. Ne legyen bűntudatod sem soha! Attól nem leszel rossz ember! Sok sikert!
40/51 anonim válasza:
De mi a kérdés? Te szereted, de elmondani nem akarod, azt sem akarod hogy miattad elváljanak. Kilépni sem akarsz. Most akkor nem tudom mit vársz. Szexeljetek tovább aztán ennyi. Meg védekezz rendesen, nehogy terhes legyél egy ilyen embertől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!