Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor miért sipítoznak a nők?
Van egy nő, aki diákként jött össze a tanárával, vagy ápolónőként a Dr. ÚR-ral, vagy titkárnőként a főnökkel.
Majd évek múlva a történelem ismétli önmagát, és a férfi lecseréli a nőt egy új titkárlányra, egy új asszisztens lánykára, vagy új gólyára. >:)
Nem voltam ilyen helyzetben és nem is leszek. Amúgy nem "sipítoznék" hanem kiforgatnám mindenéből és mehetne amerre lát 😁 Úgyis öreg. Aztán végre lenne hozzám illő pasim :D
Amúgy kiírtad már ezerszer ezt, finomságos 🤡
Gondolom azért, amiért a férfiak is sipítoznak hogy kangörcsös állatoknak hívják őket a nők, miután rendszeresen és tömegesen kangörcsös állatokként viselkednek. >:)
Nem esik jól, vagy mi...
Kedves kérdező, te talán bírod, ha megcsalnak? Vagy nem értem a kérdést. Hogy hön ide a foglalkozás?
Ja, megvan! Mindenkinek a lúzer inceleket kéne választani, mert ők oooolyan rendesek.
Ha jól sejtem te nem vagy sem tanár, sem dr. úr, sem főnök akiknek titkárnője van. Szóval nem is kellesz a fiatal csinos nőknek.
Gyanítom olyan nő sem vagy, akinek ilyen férfiak kellenének és olyan sem akit lecseréltek/akire cseréltek.
Szóval... Vergődsz itt, az agyszüleményeden, de mire akarsz kilyukadni, mi lenne a nagy tanulság?
Ha a doktorból, főnökből, tanárból csak egy év jut a nőknek, és aztán lecserélik őket, még akkor is jobban akarják őket, mint téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!