Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Foglalt pasik akik 3.ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt pasik akik 3.ra nyomulnak mindig csak a lyukat látják bennük?

Figyelt kérdés
Jól sejtem, hogy a másik nőt mindig semmibe (K*rvanak) nézik?
2022. okt. 25. 18:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Amennyiben az otthonin nincs lyuk, akkor minden bizonnyal. Vagy te olyasmit szoktál keresni, ami megvan?😉

Sz@r lehet megcsalt nőnek lenni, de törődj bele, valami hiányzik belőled, és ha nem a lyukad, akkor valami más 🤷🏼‍♀️

2022. okt. 25. 20:57
 12/20 A kérdező kommentje:
12, de ha a kérdést úgy teszem fel, hogy én vagyok a 3. csak a lyukat látják bennem? Vajon hány igenlő válasz jönne?
2022. okt. 25. 21:05
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, nem vagyok jós, de mivel azokra többnyire sértett, felszarvazott feleségek szoktak válaszolni, biztos sok.

2022. okt. 25. 21:08
 14/20 A kérdező kommentje:

13. Na ugye. Erre akkor csak azok válaszolnak akik voltak már szeretők?

Engem őszintén érdekelt, hogy mi mást lát egy férfi a 3. félben.

Szerintem lenézi, olyan nőnek tartja akinek elég, ha csak néha lefekszik vele. Ebből gondolom, hogy nem tartják sokra az ilyen nőt.

2022. okt. 25. 21:12
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon naiv. Vagy mindkettő. Szerintem beszélgess néhány ilyen pasival. Nem lesz nehéz találni olyat, akinek van/volt szeretője.(Gyengébbek kedvéért, ne a saját férjedet kérdezd, ő hazudni fog😉)
2022. okt. 25. 21:21
 16/20 A kérdező kommentje:
De ez most mi? 🤦🏽‍♀️ Írjátok le ti, hogy akkor hogy néznek rájuk.. nem fogom kötni az ebet a karóhoz, ha végre megmagyarázza valaki, hogy mi mast gondolnak róluk, ha nem ezt?!
2022. okt. 25. 21:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

#16! Mit, bakker? Nem lehetsz ennyire buta. A "férfiak" nem egy massza. Ki ezért tart szeretőt, ki azért, ki ezt gondolja róluk, ki azt.

Addig úgy sem nyugszol, amíg azt nem írjuk, minden férfi halálosan szerelmes a feleségébe és csak egy lyuk miatt tart szeretőt. Azt is kényszerből 😂

2022. okt. 25. 22:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretnél hallani? hogy annak nézzük vagy hogy nem? ez nem ilyen egyszerű. van aki csak egy lyuk, van akivel csak jó beszélgetni és van akivel olyan jó beszélgetni hogy megnéznéd a lyuk részt is :D
2022. okt. 26. 19:29
 19/20 anonim ***** válasza:
30%

Itt nem az a lényeg, h minek nézik őket. Hanem az, hogy ha valaki szeretőt tart, akkor azt milyen felindulásból teszi. Na most ha valaki szeretőt tart, akkor van párja. Miért nem hagyja ott? Azt mondják, h valami hiányzik. Én a krva helyett azt mondanám, hogy az űrt töltik be, változatosságot és kihívást hoznak a szeretők az unalmas hétköznapokba.

Nem lesznek szerelmesek és az asszony nem lesz otthagyva. Még egy hosszabb viszonynál sem. Ha valaki félrelép egy olyan nővel, akit nagyon hosszú ideje kinézett magának és azt ostromolja a pàrja mellett, na az valszeg szerelmes vagy az lesz. Minden más esetben felejtő, h a pasi lelép a párjától és boldogan él a szeretővel.. Tuti, hogy csak a feszkót dobják le, miközben meg is d.hatnak. Ezért hálásak, de ha bemondod az unalmast, keresnek mást. Nem krva ettől a nő, hanem erkölcstelen, de a karma játszik, őt is fogják még csalni.

2022. okt. 27. 02:10
 20/20 Tamara2022 ***** válasza:
Valaki fentebb már írta: a kapcsolatban élő, szeretőt tartó férfiak: nem egy massza. Nyilván vannak közöttük azonos 'elven működők', de vannak másképp viselkedők is. Van, akinek a trófea hiányzik, van, aki a figyelmet hiányolja otthon, van, aki már kiszeretett a feleségből, de anyagiak, gyerek, stb. miatt nem válik. Van, aki jól elvan otthon, de nem jó a szex. És olyan is van, aki beleszeret a szeretőjébe és elválik miatta, hogy legálisan együtt élhessenek. Ezek mind más miatt keresnek szeretőt, és nyilván mást is látnak a szeretőjükben és mást is várnak el tőlük. Hogy a fenében lehetne Ez alapján kijelenteni azt, amit Te szeretnél: csak lyuknak nézi. Pár kérdés, hogy ne csak a levegőbe lövöldözzünk: mióta tart? Milyen a pár( férj-feleség) viszonya? Hogyan viselkedik a férfi a szeretőjével? Mennyi időt töltenek együtt? A szexen kívül van más közös program? stb...
2022. nov. 1. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!