Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatotok meddig tartott és miért lett vége?
Megbeszélték ok, sőt szakember segítségét is igénybe vették,de semmi változás. Nem egy, nem két évet várt, hogy javuljon a helyzet. Nincs köztük vita már, korábban persze napi téma volt. Eleinte még eljátszotta a fadarabot, aztán már azt sem, de nem is várta el már a srác, látta,hogy ez neki nem jó
Néha arra gondolok, lehet jó ez a nőnek is így? Homokba dugja a fejét? Nem hiszem el, hogy négy éve semmit nem vesz észre. Próbálom megérteni,de nem megy. Nem kérem, hogy hagyja el őket, ha akarja, megteszi majd magától. Amúgy a gyerek már 8 éves.
13 igen de hogy lehet kilenni ennyire szex nelkul?Nincs hobbid,massal miert nem lehet lekotni azt az idot,energiat? Van valami hormonhaztartasi problemad,hogy ilyen a helyzet,hogy alig birod?
Oszinten en birom nelkule,hianyzik is nokent de ezt a szexszel kapcsolatos hiany dolgot segitenel megerteni hogy ez miert van a ferfiaknal hogy "megorulnek" tobbnyire ha nincs szex,valaki mar egy het utan is?
2 hónap híján 2 évig. Azért lett vége, mert elegem lett abból, hogy össze-vissza beszélt azzal kapcsolatban, hogy elhagyja a párját (még utolsó nap is, a telefonban). Plusz sokat veszekedtünk és fájt már nagyon ez az egész helyzet. (Én érzelmek nélkül nem tudok szexelni...max.az elején.) És abban sem voltam biztos, hogy biztosan ő kell-e nekem (nárcisztikus személyiségzavar, disszociatív személyiségzavar).
Szerintem amúgy, igen, van rá esély, hogy hosszútávon is működjön. Nálunk nem működött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!