Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásról beszélhetünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásról beszélhetünk ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a megcsalás sokaknak mást jelent, egy puszta csóktól a szexig terjedően, viszont itt most más a helyzet.

26 éves srác vagyok és biszex, barátnőm nem tud erről az oldalamról (eleinte nem mondtam el neki, ennyi idő után meg a semmiből nem tudom hogy hozhatnám fel/ hogyan fogadná)

A lényeg az, hogy mindig is szerettem volna egy biszex/ meleg barátot, akivel teljesen nyitottan beszélgethetek. Sikerült is megismernem egy ilyen srácot, viszont az utóbbi napokban (hetek óta beszélünk) egyre inkább kiélezte a beszélgetésünket arra, hogy személyesen lenne legjobb beszélgetni, akár egy sör/kávé/tea/bor mellett. Normál esetben nagyon szivesen igent mondanék erre, viszont nem tudom magamban eldönteni hogy ez megcsalásnak számitana e vagy sem és teljesen ártatlan dolog lenne a találkozó.

Már csak azért is gondolkodtat el ez, mert attól ha mondjuk ez nem megcsalás még ugyanúgy hazugság és egy cseppet sem erkölcsösebb dolog(pl. hogy hova megyek, kivel vagyok, mit csinálunk)

Barátnőmmel lassan 1 éve lakunk együtt.

Ti mit gondoltok?

2022. okt. 21. 14:07
 1/8 anonim válasza:
100%
Érzelmileg megcsalod szerintem ezzel.
2022. okt. 21. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem amig nincs szex vagy érzelmi rész, több barátságnál addig ez nem megcsalás! Csak- egy -két baráti találkozó! Ennyi!
2022. okt. 21. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a megcsalás, ami szerinted és és a párod szerint az, ez megbeszélés kérdése. Nekem amit te művelsz, az már megcsalás lenne. Konkrétan ismerkedsz valakivel, aki neked vonzó, szerinted ez mi a tosz? Ha tényleg csak barátkoznál vele és tiszták lennének a szándékaid, akkor nem lennél beszarva a saját barátnődtől és nem hazudoznál összevissza.
2022. okt. 21. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Már eleve rossz, hogy a barátnőd nem tudja, hogy bi vagy. Ezt már a kapcsolat elején tisztázni kellett volna.
2022. okt. 21. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha találkozol vele, esélyt adsz...bárminek, ami kialakul(hat).

Ezért azzal ha találkozol vele, máris a párod ellenében döntöttél.

2022. okt. 21. 15:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én is így érzem, szimplán megerősítést szerettem volna.

Nincs olyan terv bennem hogy bármi többet szeretnék, viszont sajnos bármi benne lehetne a pakliban, de nem akarom átverni a barátnőmet.

2022. okt. 21. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

Ez kedves tőled.

…de szegény lány, még így is… Hány évét fogja még rád pazarolni?

Az ugye megvan, hogy a nőknek sokkal korlátozottabb a biológiai órája, kvázi gyorsabban öregszenek? (Mi pasik még 50 évesen is simán teherbe ejtünk egy 20 éves lánytt – elvben –, de fordítva ez már nem megy – ha érted…)

Azt hitted, nem tartozol neki semmivel abban a pillanatban, hogy hozzád köti magát?! Talán el kellene kezdeni méltóvá válni rá, vagy ha ez nem megy, akkor inkább hagyni, hogy találjon magának valakit, aki méltó az ő idejére.

2022. okt. 23. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Az hogy most fiú/lány/biszex az tök mind1. Leegyszerűsítve annyi a kérdésed hogy ha kapcsolatban vagy akkor megcsalás-e a randizás. Nyilván ha le is fekszel bárkivel az megcsalás.
2022. okt. 26. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!